ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Komik][/spo] [spo2=Komik 2][/spo] [spo3=Komik 3][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşım ne yalan pek gülemedim.Çünki boyuna küfürlü ve argo içerikli.Yani komik deil bence :([signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ne diim... Var böyle numuneler :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Özür dilerim bence bunları yazan kişinin yaşı max 16 bile değildir.Dün gece girdigim bir partide böyle kişiler vardı uyardım diye beni kendilerinin edebiyat ögretmenlerine benzettiler ne alakası varsa :D İyi sabır varmış sende bu arada[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: arrdeam, 27 Aralık 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Arkadaşım ne yalan pek gülemedim.Çünki boyuna küfürlü ve argo içerikli.Yani komik deil bence :( Eh tabiki herkesin kendine göre görüşü olacaktır Saygı duyuyorum arkadaşım görüşününe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yok killing master arkadaşda :p diger arkadaşı tanımıyorum=:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben topiklere bakınca rahatlıkla gülebiliorum =) Nese resimleri koymuşsun eline saalık.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Acıkcası beni düngece biri topic acmıştı nick aklımda deil.Arestekilri uyarıyordu hacker olucakmış arestekiler solucan kesicekmiş sadece filan onun kadar kopartan olmadı :D[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: arrdeam, 27 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Acıkcası beni düngece biri topic acmıştı nick aklımda deil.Arestekilri uyarıyordu hacker olucakmış arestekiler solucan kesicekmiş sadece filan onun kadar kopartan olmadı :D :D:D:D sadece bu kadar diebiliorum[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adam resmen taciz etmiş senı be bilader bu ne yaa !!:D:D:D:D:D[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bugün şeye cok güldüm paticikde yine bi resim vardı adam party pls diyor Partyde olan kişide nop diyor Adamda sensin o.. noob başlıyo küfüre cok güldümya:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Cokta komik bisi deil hani ezik ezik seyler yazmıslar argoda olsa sadece sonuncusu belki biraz idare eder...[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killing_Mast3r Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kusura bakmayın arkadaşlar.Ceek kanka int kafedeydim bi sucuk ekmek almaya gittim bizim çocuklar sana aptal aptal şeyler yazmış kusura bakma ceek.He bu arada yazanlar 11-15 arasında:) Nick:Mage_TR server:Ares lwl:15 ceek sana yazan oyunda görürsen gülmek istiyorsan konuşursun[signature][hline]Aga baba party e alırmısn??!!! Lütfen baba DECE oldm baba lwl 69 %2 kaldı 70 olucam ltfen yaaa LR LRLRlrr lr var baba bak sende yok bende LR var al ne olursn almazsan çok şey kaybedersin... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :D öptüm babacan:)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killing_Mast3r Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mage_TR oyuna ne zman girersen PM atmaya çalış.Diğerinn charı yk.Neyse bundan böyle benle konusmadan charın sahibi sen misn diye bir sor.[signature][hline]TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 killing sana şarkı söyleyimi :)))[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar