Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birazda Gülelim Dimi :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşım ne yalan pek gülemedim.Çünki boyuna küfürlü ve argo içerikli.Yani komik deil bence :([signature][hline]Server:Xigenon
Nick:Raider0100
Job:Rouge
lvl:59 (Azkaldı)
NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :)
Clan:Arrdeam (cherif:P)
Mesaj tarihi:
Ne diim... Var böyle numuneler :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
------------------------------
Server:Xigenon
Nation: Karus
Job: Elemantal Lord
Clan: New_Age (Leader)
Lvl: 6x
Np: şimdilik yeterli değil
Mesaj tarihi:
Özür dilerim bence bunları yazan kişinin yaşı max 16 bile değildir.Dün gece girdigim bir partide böyle kişiler vardı uyardım diye beni kendilerinin edebiyat ögretmenlerine benzettiler ne alakası varsa :D
İyi sabır varmış sende bu arada[signature][hline]Server:Xigenon
Mesaj tarihi:
said:
arrdeam, 27 Aralık 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım ne yalan pek gülemedim.Çünki boyuna küfürlü ve argo içerikli.Yani komik deil bence :(

Eh tabiki herkesin kendine göre görüşü olacaktır
Saygı duyuyorum arkadaşım görüşününe:)
Mesaj tarihi:
Acıkcası beni düngece biri topic acmıştı nick aklımda deil.Arestekilri uyarıyordu hacker olucakmış arestekiler solucan kesicekmiş sadece filan onun kadar kopartan olmadı :D[signature][hline]Server:Xigenon
Mesaj tarihi:
said:
arrdeam, 27 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Acıkcası beni düngece biri topic acmıştı nick aklımda deil.Arestekilri uyarıyordu hacker olucakmış arestekiler solucan kesicekmiş sadece filan onun kadar kopartan olmadı :D
:D:D:D sadece bu kadar diebiliorum[signature][hline]ırk:orc
clan:_soulteam_
LVL:45
JOB:priest(buff,heal)paper yani full str
Mesaj tarihi:
bugün şeye cok güldüm paticikde yine bi resim vardı adam party pls diyor Partyde olan kişide nop diyor
Adamda sensin o.. noob başlıyo küfüre cok güldümya:D:D:D
Mesaj tarihi:
Cokta komik bisi deil hani ezik ezik seyler yazmıslar argoda olsa sadece sonuncusu belki biraz idare eder...[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir:

dm: baca cok dar, sigmiyorsun
buyucu: invisible olup tekrar deniyorum

Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın arkadaşlar.Ceek kanka int kafedeydim bi sucuk ekmek almaya gittim bizim çocuklar sana aptal aptal şeyler yazmış kusura bakma ceek.He bu arada yazanlar 11-15 arasında:)
Nick:Mage_TR
server:Ares
lwl:15
ceek sana yazan oyunda görürsen gülmek istiyorsan konuşursun[signature][hline]Aga baba party e alırmısn??!!! Lütfen baba DECE oldm baba lwl 69 %2 kaldı 70 olucam ltfen yaaa LR LRLRlrr lr var baba bak sende yok bende LR var al ne olursn almazsan çok şey kaybedersin... :D
  • Yeni Oluştur...