Cuma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: nileppezdel, 27 Aralık 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Ne yapacağını şaşırdı yobazlar. [signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çimento icat oldu bunlar meydana geldi..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
JsH Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Toplu mesajları okuyorum ama hiçbir türlü forwardlamıyorum içinde ne yazarsa yazsın.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN---
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben daha hiçbirini kimseye göndermiş değilim normal hayatıma devam ediyorum :D yoksa etmiyor muyum:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bna da atıolar bölle msjlar kıl oluorm walla.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kimin karikatürüydü hatırlamıyorum, cep telefonuna mesajla vahiy geliyodu. denizi açan, ayı ikiye bölen insanların bunşarı yapamicağını ima bile etmeniz yanlış...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: reyou, 27 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki: ya hiç peygamber rüyaya giripte mesajı koplaya-yapıştır dermi yaaa?? Pheauhaeuhea koptum ya :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben maillerimi sekreterime baktırıyorum o bole gereksizleri siliyor gereklileri bana yolluyor :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 okumaya niye gayret ediyosunuz ki. direk yollayın çöpe[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Öne çıkan mesajlar