Villians Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Arkana bakmak zor. İlerlemek ise kolay değil. Sıkışmışlığın ironisi, rahatlığın rahatsızlığı. İç içe geçmiş ruhum tüm bunlardan şikayetçi olup, aldatmalarına izin veriyor. Beden ile ruh aynı ipte yürümüyor. Türlü türlüsünden yaşanan yanlızlıklar, acılar ve gülümsemeler bir tercih yapsaydı eğer bedenimi seçerdi sığınmak için. Düzelmesini istesem de biliyorum geri alamazsın istemedeğin kareleri. Bir yerde saklayıp hiç açmamak gerekiyor galiba. Bu konuda her nekadar uzlaşmak istesede ruhum, içine dönük yaşamayı bırakmak onun için ürkütücü bir süreç. Şimdilerde sakin olacakları bekliyormuş gibi durmak maskelere düşen görevlerden. Kolaymış gibi görünen basi oyunlardan... Sonsuzun olmadığını farketmem "an" nın içinde kaybolmama iki adımlık bir yoldu sadece. Kime ne deyip.! Haz veriyor bana yaşamak yanlışları ya da doğru bildiklerimi.Kendi yuvarlağım içinde ellerim çözülü bir şekilde. Düşmek, kalkmak, yeniden düşmek, yeniden kalkmak ve bunun gibi " eylem " adı altında toplanan kavramlar "Dilbilgisi" dersi ile sınırlı kalmıyor. İnan bana bu seferki daha acımasızdı. Ama yine de korkutmaya yetmedi. Yetmesini istiyordun oysaki. Aciz çırpınışlar sana daha fazla zevk verecekti. Ama bu sefer bakışları hatırlayan sen olmayacaktın. Bu ne intikam sözcükleri nede kin . Nefreti yapamıyorum kendime. İstemiştim en azından içimde bir duygu barındırabilmek için. Böylece yaşayabiliyorum diyebilcektim. Fakat farkına vardım ki diyebilmek te yetmeyecek bir süre sonra. Bu şekilde akması daha iyi. Gözlerimi boşluğa dikmiş gibi sadece bir nokta, bazen noktanın nerede olduğu bile belli değil, bazen ise net bir şekilde karşımda. Olmadığında da sorun yok aramama da gerek yok. O boşluk orada var olmaya devam edecek. Cesaretimin doruklarındayım. Çekip yokolduğunda da öyleydim. Azalır zannediyordum. ama daha da artmasına sebep oluyormuş. Her zaman gel ve git. Böylece cesaretimi tatmin edebileyim. Dışarıdakiler görüyormusun? Birşeyler aramaya çıkmışlar. Bazıları kayıplarının ne olduğundan habersiz. Bazıları ise bilmekten kaptırmış kendini. O sahnede gülmekten alıkoyamadım kendimi. Kusura bakmayın. Nerede ağlayıp, güleceğimi kestiremiyorum çoğu zaman. Evimi toparlamalıyım, ruhum ondan daha da dağınık, bedenim ise idare ediyor. Birgün çok kötü cezalandıralacağım. Sus, sus yoksa sonu gelmeyecek tüm bunların Biraz sessizlik lütfen..![signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get, get a job, get my own place, ummm, but... I go into the mall where I want to work and they tell me, I'm, I was too young...
sir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 oldukça güzel, kalemin gittikçe güçleniyor, ifadeler çok orjinal, cümle yapıları, kalıpların dışına çıkma çabası takdire şayan..ancak yazı birazcık dağınık ve kapalı. bir imgeyle başlıyosun mesela, sonra onu hiç devam ettirmiyosun. bazen birisiyle konuşuyo gibisin, bazense sayıklama. biraz daha derli toplu ve "amacını belli eden" bi yazı olsaymış tam 12den vurcakmış, ama yılmak yok, devam :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Hoş olmuş gerçekten.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Villians Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 teşekkürler ama pek okuyan olmadı sanırım.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get, get a job, get my own place, ummm, but... I go into the mall where I want to work and they tell me, I'm, I was too young...
Loras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Güzel bir deneme ve okundu![signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Öne çıkan mesajlar