BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 K2 oficial forumuna Olimpia bölümüne; "Bu kadar Arrow hack varken CZ ye gidemiyoruz ve GM ler ortada yok, ayrıca sorunlarımızla ilgili her postu kitliyorsunuz, o zaman bu forum niye var?" Diye bir post attım (Hemen hemen böyleydi) ve anında ban yedim forumdan:) K2 oyunda hilecileri bu kadar hızlı banlasa hiç bir derdimiz kalmaz :lol:[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 27 Aralık 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ahahah walal haklısın kardeş okadar hızlı olsalar oyun adam olur BUT Oo illegal programlardan para kazanmasa KE Durdurmazmı sizce?? "Tavuk Gelen yerden Kaz Esirgenmez"[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Korku, 27 Aralık 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Ahahah walal haklısın kardeş okadar hızlı olsalar oyun adam olur BUT Oo illegal programlardan para kazanmasa KE Durdurmazmı sizce?? "Tavuk Gelen yerden Kaz Esirgenmez" +++++ Katiliyorum adamlar sistemi kurmuslar bikere....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben o forumlara bakmıyorum bile. Paticik haricinde bir Türk sitesinin forumları daha var, belki 10-15 günde bir oraya göz atıyorumdur, hepsi bu. Ciddiye almayın yani orayı.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 SparHawk malasef bizde bu yüsden kullanıyorus :( czde kullanmak şerefsizliktir lvling de kullanmayan biri varsa :D atın beni denizlere.... sizin clan bile kullanıyor..... adren4line diilmiydi?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hmm ciddiye almayin demissin de, orasi official forum :-)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Necro, 27 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki: SparHawk malasef bizde bu yüsden kullanıyorus :( czde kullanmak şerefsizliktir lvling de kullanmayan biri varsa :D atın beni denizlere.... sizin clan bile kullanıyor..... adren4line diilmiydi? 1 tane bile archer yok bizde ;) Bir tek Zizard var Beramustan (orda Adren4lin' deydi), o da burda kendi klanını kurduve karanlık tarafa geçti :) . Yani özetle 0 KOSP, eğer bir tek SS bulursanız sözüm söz yapan 1 saat içinde banlanır klandan.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yahu yemin ediyorum sana playgirl ile harpy döndüm 6 saatden fasla herşey auto idi nicki tam bu mu hatırlamıyorum ciddiyim hatta aklıma geldin ss alayim mi die dedim bosver[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Necro, 27 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Yahu yemin ediyorum sana playgirl ile harpy döndüm 6 saatden fasla herşey auto idi nicki tam bu mu hatırlamıyorum ciddiyim hatta aklıma geldin ss alayim mi die dedim bosver 2 gün önce girdi klana, hiç aynı partide olmadım daha. Ama öyle ise yolcudur kendileri.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: druenler, 27 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: hmm ciddiye almayin demissin de, orasi official forum :-) Gm'si ne ki resmi sitesi ne olsun :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 efet buydu ::PlayGirL::[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 MURTAZA ile KAKSİYİ GM YAPSINLARRRRRRRRRRRRRRR :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hadi bi kampanya başlatalım :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aman abi oyundanda banlanmayak :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: aslik, 27 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: MURTAZA ile KAKSİYİ GM YAPSINLARRRRRRRRRRRRRRR :D olmas.. :D Murtaza Gm olmaz :D ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar