BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 K2 oficial forumuna Olimpia bölümüne; "Bu kadar Arrow hack varken CZ ye gidemiyoruz ve GM ler ortada yok, ayrıca sorunlarımızla ilgili her postu kitliyorsunuz, o zaman bu forum niye var?" Diye bir post attım (Hemen hemen böyleydi) ve anında ban yedim forumdan:) K2 oyunda hilecileri bu kadar hızlı banlasa hiç bir derdimiz kalmaz :lol:[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 27 Aralık 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ahahah walal haklısın kardeş okadar hızlı olsalar oyun adam olur BUT Oo illegal programlardan para kazanmasa KE Durdurmazmı sizce?? "Tavuk Gelen yerden Kaz Esirgenmez"[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Korku, 27 Aralık 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Ahahah walal haklısın kardeş okadar hızlı olsalar oyun adam olur BUT Oo illegal programlardan para kazanmasa KE Durdurmazmı sizce?? "Tavuk Gelen yerden Kaz Esirgenmez" +++++ Katiliyorum adamlar sistemi kurmuslar bikere....[signature][hline]
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben o forumlara bakmıyorum bile. Paticik haricinde bir Türk sitesinin forumları daha var, belki 10-15 günde bir oraya göz atıyorumdur, hepsi bu. Ciddiye almayın yani orayı.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil
Necro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 SparHawk malasef bizde bu yüsden kullanıyorus :( czde kullanmak şerefsizliktir lvling de kullanmayan biri varsa :D atın beni denizlere.... sizin clan bile kullanıyor..... adren4line diilmiydi?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hmm ciddiye almayin demissin de, orasi official forum :-)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez)
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Necro, 27 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki: SparHawk malasef bizde bu yüsden kullanıyorus :( czde kullanmak şerefsizliktir lvling de kullanmayan biri varsa :D atın beni denizlere.... sizin clan bile kullanıyor..... adren4line diilmiydi? 1 tane bile archer yok bizde ;) Bir tek Zizard var Beramustan (orda Adren4lin' deydi), o da burda kendi klanını kurduve karanlık tarafa geçti :) . Yani özetle 0 KOSP, eğer bir tek SS bulursanız sözüm söz yapan 1 saat içinde banlanır klandan.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever)
Necro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yahu yemin ediyorum sana playgirl ile harpy döndüm 6 saatden fasla herşey auto idi nicki tam bu mu hatırlamıyorum ciddiyim hatta aklıma geldin ss alayim mi die dedim bosver[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Necro, 27 Aralık 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Yahu yemin ediyorum sana playgirl ile harpy döndüm 6 saatden fasla herşey auto idi nicki tam bu mu hatırlamıyorum ciddiyim hatta aklıma geldin ss alayim mi die dedim bosver 2 gün önce girdi klana, hiç aynı partide olmadım daha. Ama öyle ise yolcudur kendileri.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever)
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: druenler, 27 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: hmm ciddiye almayin demissin de, orasi official forum :-) Gm'si ne ki resmi sitesi ne olsun :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil
Necro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 efet buydu ::PlayGirL::[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
aslik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 MURTAZA ile KAKSİYİ GM YAPSINLARRRRRRRRRRRRRRR :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik)
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hadi bi kampanya başlatalım :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aman abi oyundanda banlanmayak :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: aslik, 27 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: MURTAZA ile KAKSİYİ GM YAPSINLARRRRRRRRRRRRRRR :D olmas.. :D Murtaza Gm olmaz :D ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
Öne çıkan mesajlar