Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annenmi babanmi ??

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

cOK Fazla ölemi bölemi topicleri acilmiş bende bi yenisni ekliym annenimi daha cok seversin babanımı ?
İkisinde diye bisecenek yok hangisiyle daha cok vakit gecirmeyi yada takilmayı seversin korkmayin burdaki yanıtlari ailelerinize postlamicam :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

cok cocuksu bi topic olmus hehe.
önceden böyle soruldugunda yani kücükken hep cevap veremezdim bu soruya. arada kalirdim . ikisini de ayri ayri seviyorum .yine de annemin yeri bambaska.
büyüyünce ne olacaksin topigi de acilirsa tam olur simdi.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

Walla babamla wakit gecirmeyi herzaman yee tutarım... :D kraldır walla babam enseye tokat g..te parmak bi ilişkimiz wardır kendisiyle.... coook sewerim p...ştu :D :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R

-----------------------------------------
Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D
Sosyal ağlarda paylaş

anneni dicem ayıp olcak çok.
neyse :([signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

bi bu kalmıstı :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 25 Aralık 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
vall mc donalds burger kim yarismasiyla RUs güzeli kime ne kazandırıyosa onu kazandircak buda Fistan bey :-)

ilkinde ki muhabbet hangi fastfood'un iğrenç oldugu hakkında bi fikir veriyo.
ikinciside muhabbet arasında "olum gördünmüğ rus güzeli 16 yaşında taş" "-hade len" muhabbeti yapmamızı sağlayabilir.
ama bunda "Muhallebi annesini seviyomuş, menkalian'da babasını..hmm 0kok"
olmuyo :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 25 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
cOK Fazla ölemi bölemi topicleri acilmiş bende bi yenisni ekliym annenimi daha cok seversin babanımı ?
İkisinde diye bisecenek yok hangisiyle daha cok vakit gecirmeyi yada takilmayı seversin korkmayin burdaki yanıtlari ailelerinize postlamicam :-P

yaş kaç[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...