Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bundan 2 ay once cıkacagını ogrendigim Nokia N Serisinin N91 Modeli ile aşk yaşadımm bayıldım telefona.. Dogum gunum ocak ayında ... Ve yılbası ile dogum gunum arasında büyük hediyeler isteyebiliorum.. Şimdi olay şöyle... Babama 2 ay önceden yalvarmaya başladım N91 die yok yok yok almıycam asla dio... Neyse telefonların çıktıgını öğrendim ve N70 fln görmeye başladım millete.. Babama yalvar yakar en sonunda kbl etti 2 milyarmıymış neymiş bunu da öğrendi bi daha olay çıktı neyse yine durdurdum alıcaz yani herşey süper... Gittik nokia ya... Ne dese begenirsinizz... N91 Gelmiycek abi türkiyeye.. ( GELDE AGLAMAA !!! GELDE AGLAMA !!! :D )[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ağlama.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 babanın ahı tutmuş dicem de nasıl gelmez ya, reklamını gördüm gibi hatırlıyorum..[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vah vah[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 e mevcut en iyi telefonu aldır o zaman. 2ooo ytl veren adam alır onu da.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hayırrr N91 ÇIKICAK BENIM HALA UMUDUM WAR AMA STOKTA YOK YAZIIIOOO SITELERDE :([signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ehehe gelir ilerde(heralde:P)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 allah akıl fikir versin bi telefona 2 milyar yazık günah ya :X[signature][hline]"Every creature will taste death"
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: DeathLord, 26 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: allah akıl fikir versin bi telefona 2 milyar yazık günah ya :X Babamı ikne ettim senide ederim... Abi 4 gb ... 3 mega pixel ... video camera gibi 640x480 çekio telefon !!! :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Saplantılımısın?[signature][hline]Order Within Chaos....
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 berzah telefonu aldıktan bir ay sonra zaten hevesin geçiyor yazık sana. alma. git 5oo'e al bir tane gerisini de tavernada dansözlerin üstüne yağmur et. daha yararlı olur.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya bırak kalas gibi telefon ya alcan naapcan aha bölle tekefon ___ |_ | |- | | - | ___[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 26 Aralık 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1 milyara aklının alabileceği en iyi digital makineyi 500 milyona gayet iyi bi telefonu 500 milyona da 4gb hafızalı bi mp3 player al desem ne dersin kişisel not:her zaman sadece tek bir iş yapmak için yapılan elektronik alet en iyisidir[signature][hline]"Every creature will taste death"
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu mu 2ooo ytl. yazık la o paraya.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende babamı zor ikna ettim mercedes slk gtr alması için tam ikna oldu türkiyeye gelmiyomuş :-?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
baranoyak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben de annemi zor ikna etim 1000 ytl ye telefon alması için ama tam almaya giderken annea ben telefon istemiorm kamera istiorm bana kamera al dedim almadı?gittim kendim aldım,ben yanlış mı yaptım?alala...[signature][hline]yıldızlıaslanlar
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bende babamı zor ikna ettim mercedes slk gtr alması için tam ikna oldu türkiyeye gelmiyomuş :-? Bende war veriyim sana ???[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Mille Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ayar vermiştir satıcıya mesela ben anneme 1 yıldır yalvarıyorum motor al diytye tamam dedi annem işe gitmemiş motorcuya gitmiş bana bi telefon geldi hafta sonu gelcek motorunuz diye sevindim tabi ama ne oldu?gelmedi annemle beraber gittik motorun üretimi durduruldu dedi cbr 125 motorda wtf yedim halbuki heryerde çatır çatır satılıyo hatta o anda showroomdada vardı sorunca ayırtıldı o dedi halbuki ayırılmışların üstünde satıldı diye tabela oluyodu :'([signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Mille, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Ayar vermiştir satıcıya mesela ben anneme 1 yıldır yalvarıyorum motor al diytye tamam dedi annem işe gitmemiş motorcuya gitmiş bana bi telefon geldi hafta sonu gelcek motorunuz diye sevindim tabi ama ne oldu?gelmedi annemle beraber gittik motorun üretimi durduruldu dedi cbr 125 motorda wtf yedim halbuki heryerde çatır çatır satılıyo hatta o anda showroomdada vardı sorunca ayırtıldı o dedi halbuki ayırılmışların üstünde satıldı diye tabela oluyodu :'( Başıma çok benzeri geldi ... bnmde motor sevdam wardı babama yalvar yakar anne baba hepsine... tmm alırız git ehliyet al dediler motor için... Tam herşey ok... Babam geldi asla almıyorum kaza gördüm adamın beyni parçalandı dedi... Yalan oldu..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o telefonda titreşim gibi temel bir özelliğin olmadığını biliyosun dimi?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mille annene sonra tepkin ne oldu.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 du bekle ben biçerdöveri satayım 200 tane alıcam sana o telefondan[signature][hline]laverda yalan oldu..
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Cermy, 26 Aralık 2005 21:14 tarihinde demiş ki: o telefonda titreşim gibi temel bir özelliğin olmadığını biliyosun dimi? Şaka yapıosn :O[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi yapma ya bi telefona 2 milyar verilirmi.Biri seni arasın sen onu ara mesaj çekiş,acil durumlarda kullan,telefon başka ne işe yararki?Şahsen kendi telefonum,annem eriksonun 10 yıllık sabit müşterisi olduğuı için bedava verildi.Erikson T300.Cok ozelliği var.Yere atınca veya birine atınca kırılmıyor,birini arayabiliyorum o beni arıyor mesaj atıyor alıyorum ve kırılmıyor.Hemde bu telefon bedava.Yarın obürgün Allah korusun çalınır telefon üzülürsün yani.Gel don fikrinden gel sanada Te300 alalım gel. :D:D:D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Öne çıkan mesajlar