Killing_Mast3r Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim.Ya şimdi 60-61 den sonra paralı üye olmak şart gibi lwl kasmak için.Siz nasıl lwl kastınz yane nasıl diym 61 e kadar apos desek ondan sonra yine mi apos yada başka yerlerlerdemi takıldınz?[signature][hline]TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Killing_Mast3r, 27 Aralık 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ettim.Ya şimdi 60-61 den sonra paralı üye olmak şart gibi lwl kasmak için.Siz nasıl lwl kastınz yane nasıl diym 61 e kadar apos desek ondan sonra yine mi apos yada başka yerlerlerdemi takıldınz? cz troll[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Walla ben bilinc'i en son gördüğümde ANY le beraber Troll Biçiyolardı. Ama daha öncesinde ne yaptı bilemem. Biz (Eskiden mage kene) Apos partyler günler sürerdi.. Ama paralı üyelik de bi çözüm olabilir. Ciddi ciddi kasacaksan paralı üye ol..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tüm serverlarda görüyoruz adamlar deli gibi kosp kullanıyor kimsede buna dur demiyor sende şimdi düşünüyorsun nasıl kassam nasıl etsem diye gerçekten üzüldüm haline keşke herkes senin gibi olsaydı şu oyun çok daha zevkli olurdu[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 cz ravenda iyi xp verio ama iyi party lazım cz de yoksa zırt pırt basıp dururlar[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aresteysen sakın kosp gibi bir hata yapma ... Öbür serverlerde naparsan yap ... maalesef durum öle :([signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 57 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killing_Mast3r Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Malesef derslerden şuan iyi kastığım söylenemez.Ama paralı üye olmayı düşünüyorum yaza doğru.3 kez charım soyuldu. Derslerden anca 3 haftada 59 yaptm iyi itemlerde yok.İyi itemler olsa tek başıma takılırdm.Bilinc ile acil konusmam lazm... Bu arada sağol lucifer:)[signature][hline]TnT [Bu mesaj Killing_Mast3r tarafından 27 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Killing_Mast3r tarafından 27 Aralık 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 cz de gelen xp daha mı fazla?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ewt :D bunu nasıl döndürüyoruz (smiley'i) eheueh[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet hem daha iyi exp. geliyor. hemde droplar iyi oluyor. (Troll'den glave baya bi düşüyo). Ama tek risk diğer ırkın basması spotu..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar