jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 perşembe günü kaçırdım, bugün seyretmek için elimden geleni yaptım. ama bitişinde eve geldim ühüh :) şimdi arşiv yapan arkadaşlar varsa veya izlemişler varsa onlardan ricam bu haftaki bölümün adını bilen varsa yazablir mi !?!? sanırım cnbc-e sıralı göstermiyomuş bölümleri. o yüzden adı olabilecek muhtemel birkaç bölümü yazıyorum. Blame It On Lisa Weekend At Burnsies Gump Roast I Am Furious (Yellow) izlemiş olanlar varsa sizce hangisidir ismi !?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Muhtemelleri nasıl yazdın?[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu sezon bölümlerine baktım netten. arkadaşın söylediğine göre sıralı vermiyomuş cnbc-e ama fazla da karıştırmıyomuş. o yüzden geçen haftaki bölümden soraki 4 bölümün adını yazdım. oldu mu ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kızma ya merak ettim sadece :)[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şeye gidiyorlardı adını unuttum dur gittikleri yerin daha önce gördüğüm bir bölümdü ama blame it on lisa olabilir çünkü lisada suç vardı :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 brezilyaya gidiyolardı ronaldo diye bi elemanı bulmak için=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 heh doru homerın mayolara koptum :P sonraki olaylarada gören kaçıyor bide umarım iyi bir yere gidiyorlardır dedi ben bittim :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 4. gün sonra Sezon 7 satışa çıkıyor :) sonunda... 6. sezonun fiyatı düşer bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya abı ben her persembve kacırıyorum ya offf aklıam gelmıo D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o bölüm yüzünden the simpson la brezilya karşı karşıya gelmişti çünkü farkettiniz mi bilmiyorum ama ülkenin tanıtımını baltalıyan bi bölüm olmuş[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ohoo simpsons kimlerle karşı karşıya gelmediki; Bushlar, New Orleans vs...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar