Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"the simpsons", bu haftaki bölüm ile ilgili ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
perşembe günü kaçırdım, bugün seyretmek için elimden geleni yaptım. ama bitişinde eve geldim ühüh :)

şimdi arşiv yapan arkadaşlar varsa veya izlemişler varsa onlardan ricam bu haftaki bölümün adını bilen varsa yazablir mi !?!?

sanırım cnbc-e sıralı göstermiyomuş bölümleri.
o yüzden adı olabilecek muhtemel birkaç bölümü yazıyorum.
Blame It On Lisa
Weekend At Burnsies
Gump Roast
I Am Furious (Yellow)

izlemiş olanlar varsa sizce hangisidir ismi !?![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
bu sezon bölümlerine baktım netten.

arkadaşın söylediğine göre sıralı vermiyomuş cnbc-e ama fazla da karıştırmıyomuş.
o yüzden geçen haftaki bölümden soraki 4 bölümün adını yazdım.

oldu mu ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
şeye gidiyorlardı adını unuttum dur gittikleri yerin daha önce gördüğüm bir bölümdü ama blame it on lisa olabilir çünkü lisada suç vardı :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
brezilyaya gidiyolardı ronaldo diye bi elemanı bulmak için=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
heh doru homerın mayolara koptum :P sonraki olaylarada gören kaçıyor bide umarım iyi bir yere gidiyorlardır dedi ben bittim :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
o bölüm yüzünden the simpson la brezilya karşı karşıya gelmişti çünkü farkettiniz mi bilmiyorum ama ülkenin tanıtımını baltalıyan bi bölüm olmuş[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
  • Yeni Oluştur...