Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aradım diger konularda baktım ama bulamadım böyle bi başlık.dün siteden aldım bronze premium/paypal'da işlem tamamlandı olarak gözüküyo ama bende hala premium yok ne yapılabilir bu konuda? not:üstüne soguk su iç hedöhödö gibi cvplar verip post kasıcaklar başka topic'e bilen varsa cvplasın lütfen..[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Poli o benim kuzenimede oldu refound ediyolar yani geri donuyor baska bir kredi kartından dene paypal acc baska olsun gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Murtaza, 27 Aralık 2005 12:48 tarihinde poli'nin mesajını düzeltmiş ve eklemiş: Allah rızası için bi üst mesajdan alıntı yapmayın. jade abla denedim başka bi paypal acc. ile ama You already have a premium service gibi bişi diyo ama pre. yok hala :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. [Bu mesaj Murtaza tarafından 27 Aralık 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aynısı 2gün önce banada oldu ama dün parayı geri iade yapmışlar.[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Np : Kasıyorum işaret çıktı sonunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 poli baga da çok olduydu parayı geri ödüolar hatta bana bir ay once aldıgım premiumun parasını da yanlışlıkla geri ödemişlerdi.[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ehehe tmm bekliyelim bakalım ama bu serverlara girememe durumu sinir bozucu..[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hahaha bu oyunu yapanlar o kadar salakki bana nerdeyse 200dolar geri ödeme yaptılar bazaen aldığım scrolların parası bile geri geliyo:) yakında kredi kartı borcumu sıfırlayacaklar. ne deyim allah razı olsun :D:D[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Np : Kasıyorum işaret çıktı sonunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benimde bigün tam lvl kasarken pre bitmişti hemen alayım dedim hala servisiniz var mesajı geldi alal dedim relog yapayım bi daha deniyim olmadı hatta sonraki 5 gün boyunca da olmadı:D 5 gün durmadan denemem sonucu akşam vakti premiuma kavıştum xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ustune su ic[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 can para pls :D lycaon +8 pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pşş sakin olalım polijim[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 can sakin kız bakma sen mllete geyik olsun diye ko oynayanlardan böle olur işte oyunda lvldan önce insan olmak gerek geçmiş olsun denir su iç değil kuyuya düşün emi xD [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Aralık 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Polithe1st, 27 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 27 Aralık 2005 12:48 tarihinde poli'nin mesajını düzeltmiş ve eklemiş: Allah rızası için bi üst mesajdan alıntı yapmayın. jade abla denedim başka bi paypal acc. ile ama You already have a premium service gibi bişi diyo ama pre. yok hala :P O zaman gelir o.. pencerede gozukmuyordur. Sen gidip bir explerini kontrol et normalmi preli gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=166967 [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Aralık 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=166967 [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Aralık 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 orası uzun iş abla ya =/ 6 $ için yani ugrasılmaz ama ne bileyim siteden almakla hata ettim dicem hiçbiservera girmedi bende siteden aldım:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :D said: Bence honouredin ( cengiz) in basligina bir bakip o avukatlara fax cekebilirsin mesela :D :D exp in degil ama paran geri gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Polithe1st, 27 Aralık 2005 12:54 tarihinde demiş ki: orası uzun iş abla ya =/ 6 $ için yani ugrasılmaz ama ne bileyim siteden almakla hata ettim dicem hiçbiservera girmedi bende siteden aldım:D Hönk Siteden pre alinmiyoki artik ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Poli kendiniz de bu lafları kullanıyorsunz su iç filan neden millet kullanmasın ve ileri geri konusma bence bu konuya göre cok güzel bir söz SU IC evladım.... Havalara girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: JadeReal, 27 Aralık 2005 12:55 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 27 Aralık 2005 12:54 tarihinde demiş ki: orası uzun iş abla ya =/ 6 $ için yani ugrasılmaz ama ne bileyim siteden almakla hata ettim dicem hiçbiservera girmedi bende siteden aldım:D Hönk Siteden pre alinmiyoki artik ????? dün aldım ben bronze premium için yapmışlar sanırım siteden alınıyodu :D almaz olaydım :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bunu KO webde müşteri hizmetleri kısmından billing history kısmına yazarsan çözebilirsin. Benim 4 günümü aldı ama zorlada olsa çözdüm. Bende de Knight Cash te aynı sorun yaşanmıştı. Adamlara pay pal detailsine kadar herşeyi gönderdim. tarih, saat, ID vs. 3 mesaj gönderdim ses çıkmadı 4 mesajımda kalayladım ve ertesi gün accountunuza yüklendi mesajı geldi. Zorlamazsan ilgilenen yok. Mesajınıza cevap veremekten bile acizler, buna sinir oluyorum. İnsan bi auto reply sistemi kurar, belli bir zaman sonra ilgilenileceğine dair bilgi verir, müşteride bilir cevabın ne zaman geleceğini. Nerdeee.... Umarım sorununu çözersin Poli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=166967 [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Aralık 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 işte benim adamım :P hade hoba eller havaya :D said: evet çok yazik..üzüldüm bak şimdi herkeste +3 bizim agzımız +1 tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bende silver aldım hala gelmedi 10 gün oldu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paypal da o problem olabiliyor.Premiumu aldıktan 1-2 gün sora gelebilir.Aynısı bana da olmuştu aldıktan yaklaşık 1 gün sonra geldi.Yada dedikleri gibi email ini kontrol et paranı geri ödemişde olabilirler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar