Zegna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en seksi ben , patideki kizlara duyurulur yani bilemiyorum.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tüh en fırlama yazılmamış o yüzden hiç bi dalda aday olmadım bak şu işe:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @pederramirez beterin beteri vardır diye boşuna dememişler ;) seni görünce baya bi msj atmısım yani haha[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Lothrodel, 27 Aralık 2005 05:59 tarihinde demiş ki: @pederramirez beterin beteri vardır diye boşuna dememişler ;) seni görünce baya bi msj atmısım yani haha patide yazmaya başlayalı 1,5-2 ay oldu daha önce sadece okuyodum:D çok yazmak işse 2 gün önce yarm saatte tek topiğe 200 msj doldurduk ben we 2 kişiden 180 tanesi geldi (64 ü bna ait:D) tabii soraa topic iice sapıttı we çöp oldu:horace:[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben çok karizmayım öf öf öf[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: knoxville, 27 Aralık 2005 06:05 tarihinde demiş ki: ben çok karizmayım öf öf öf o zamn bi ss alalım;):P[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: patide yazmaya başlayalı 1,5-2 ay oldu daha önce sadece okuyodum:D çok yazmak işse 2 gün önce yarm saatte tek topiğe 200 msj doldurduk ben we 2 kişiden 180 tanesi geldi (64 ü bna ait:D) tabii soraa topic iice sapıttı we çöp oldu:horace: bende okuyodum daha önceleri 1-2 sene fln okudum hiç yorum yazmadım neden yazmadım? bende bilmiyorum haha[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Lothrodel, 27 Aralık 2005 06:13 tarihinde demiş ki: said: patide yazmaya başlayalı 1,5-2 ay oldu daha önce sadece okuyodum:D çok yazmak işse 2 gün önce yarm saatte tek topiğe 200 msj doldurduk ben we 2 kişiden 180 tanesi geldi (64 ü bna ait:D) tabii soraa topic iice sapıttı we çöp oldu:horace: bende okuyodum daha önceleri 1-2 sene fln okudum hiç yorum yazmadım neden yazmadım? bende bilmiyorum haha yaaa ben madalya filan alamam ben yazmaya başladığım her topic garbage oluo:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yazmamaya devam et o zaman sen ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Lothrodel, 27 Aralık 2005 06:16 tarihinde demiş ki: yazmamaya devam et o zaman sen ;) burayıda garbage yapmasak iidir:horace:[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: En çekici: Lonely (Y)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 En çapkın: Daniel[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Daniel, 27 Aralık 2005 07:34 tarihinde demiş ki: En çapkın: Daniel bi en'e de kendinizi yakistirmayinda baska patilerin agzindan duyalimda gercekten oyle oldugunuzu dusunelim..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 En şansız varsa talibim[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @chagy; benim oyum sana =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en şerefsiz ve en boktan üye olarak buradayım ? uyar mu :D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @Lexius; olmaz hakaret icerikli secimler sux =P saka maka bende en'ler yonetim kurulu olsa baskan olacam ha aeuhae bu nasil savunmadir idaredir ıyykk[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: pacemaker, 26 Aralık 2005 23:22 tarihinde demiş ki: En Kötü Konu Açan Üye : _FaTaL_ :) Hahaha +1[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en babacan:apeiron[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en tinerci:Hard[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 her konuya espriyle giren tek adam benimdir heralde.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: InneR_ChaoS, 27 Aralık 2005 11:41 tarihinde demiş ki: en tinerci:Hard yapma be abi :)[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en anti oss:ben ben ben tabiki ben[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 En Cadı beniiim ! ejhühe.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 cadı denmesi hoşuna gitmeyen kız görmedim. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar