Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Nickname: Dragonmax | Kayıt: 07/17/03 | Mesaj: 1289>real pati dediin böle olur.. az ama öz konuşur, post kasmaz hehehe[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası [Bu mesaj Dragonmax tarafından 27 Aralık 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yürü be![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 garbage a atılmasın diyosanız saçmalamayı kesin. (kusura bakmayın 23 saattir ayaktayım. yatıyorum şimdi. iyi geceler ahali..)[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en sinir küpü pati: -Cleglaw- :([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben 21 saat bizim dukkanda calistigimi hatirlarim ama bu kadar sinirli deildim =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en kolpacıyı da sen olarak seçmek istiom izninle:D Öbür topicte nerdeyse uçan tekme atcaktın bana[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en duygusal'a adayım.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 viper sen en coşkulu olsaydın:( ulan kuruttuk adamı be, geldigi gun ünlemler sacıyordu, hale bak *!fırt*[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en kaotik olim bare[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 En Komik Üye : reddokk En Cadı Üye : dory En Marifetli Üye : fistan En Aktif Üye : karakedi En Çok Aranan Üye : cintonik En Güzel Konu Açan Üye : fede En Sevilen Üye : bLackcha0s En Yakışıklı Üye : fistan En Beceriksiz Üye : pacemaker En gerekli: fistan En degerli:herkes En demokrat: Dynun En delisi: redddog En umulmadık zamanda gelen: DynamicK En onsuz olmaz: zegna En guzel yazı yazan: herkesss En sevimli: Mayhem En ılıman: zegna En anlaşilmayan: Ghost1989 En savas karsiti: DynamicK En sert: Nefr En mantıklı: orc_lord En yaramaz: RabbiT En güzel: reddogggg En karizmatik: fistan En çekici: Lonely En çok merak ettiğin: kedii En saygılı: Sorj En kibar: DynamicK En ciddi : HellHound En akıllı : DynamicK En canayakın : zegna En çapkın : fistan En Kayıp : Keyzar En Duygusal : fede En dobra : bLackcha0s En uykucu : Qui[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nie fistan her bişide var *kıskanır* [antalyaya geliim kafanı gözünü patlatcam fistan.. kıskandım bi kere :)][signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 27 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki: En ciddi : HellHound hmm[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en mükemmel üye: BEn :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 her bişide fistan var çünkü arkadaş beni görmedi uzun zamandır yokum diye. en alkolik üye=ben en tembel üye=ben (liseyi 6 senede bitirdim kralı gelsin) en sexy üye=ben (dövmede yaptırdım fena arıza bişi oldum :lol: ) en sevdiğim üye=yine been :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: sheref, 27 Aralık 2005 02:26 tarihinde demiş ki: her bişide fistan var çünkü arkadaş beni görmedi uzun zamandır yokum diye. en alkolik üye=ben en tembel üye=ben (liseyi 6 senede bitirdim kralı gelsin) en sexy üye=ben (dövmede yaptırdım fena arıza bişi oldum :lol: ) en sevdiğim üye=yine been :D +1 sana sheref :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Dragonmax, 27 Aralık 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Nickname: Dragonmax | Kayıt: 07/17/03 | Mesaj: 1289>real pati dediin böle olur.. az ama öz konuşur, post kasmaz hehehe Nickname: wpervert | Kayıt: 05/14/03 | Mesaj: 2145 benimde iyi sayılır heueh[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 En tatlı benim.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 en güzel konu açan: _FATAL_ (!) en karizmatik üye: tabiki ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Muhallebi, 27 Aralık 2005 02:34 tarihinde demiş ki: En tatlı benim. harbi he en datlı senin olmaz lazım.. katılıyorum..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası [Bu mesaj Dragonmax tarafından 27 Aralık 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Muhallebi, 27 Aralık 2005 02:34 tarihinde demiş ki: En tatlı benim. yiyebilir miyiz?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: wildpervert, 27 Aralık 2005 02:30 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 27 Aralık 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Nickname: Dragonmax | Kayıt: 07/17/03 | Mesaj: 1289>real pati dediin böle olur.. az ama öz konuşur, post kasmaz hehehe Nickname: wpervert | Kayıt: 05/14/03 | Mesaj: 2145 benimde iyi sayılır heueh orda dur ;) ben varım burda haha Nickname: Lothrodel | Kayıt: 11/18/01 | Mesaj: 864[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 oooo çok iimiş![signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @sheref pastaneciniz ile görüşünüz. (:[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Lothrodel, 27 Aralık 2005 02:49 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 27 Aralık 2005 02:30 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 27 Aralık 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Nickname: Dragonmax | Kayıt: 07/17/03 | Mesaj: 1289>real pati dediin böle olur.. az ama öz konuşur, post kasmaz hehehe Nickname: wpervert | Kayıt: 05/14/03 | Mesaj: 2145 benimde iyi sayılır heueh orda dur ;) ben varım burda haha Nickname: Lothrodel | Kayıt: 11/18/01 | Mesaj: 864 hmm gittikçe azalacak sanırım Nickname: PederRamirez | Kayıt: 11/18/01 | Mesaj: 96 (eheh dikkat ettimde nerdeyse ay başına 2 mesaj düşüyo)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 En Komik Üye : fistan En Marifetli Üye : Chemical En Aktif Üye : Mayhem En Çok Aranan Üye : Halfmumi,emaleth. En Güzel Konu Açan Üye : Chemical En Sevilen Üye : Emaleth bence. En onsuz olmaz: hmm kimse vazgeçilmez değildir :p En anlaşilmayan: Feykler En karizmatik: karakedi :p En çok merak ettiğin: Emaleth :p En saygılı: Paramecium En canayakın : babucum sanırım sürekli birilerini öpüyor. En Kayıp : halfmumi En uykucu : Ben:p[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar