KOBG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 burada gordum girdim oynadim manyak oyun bu oyundaki turkler nickim elfprens bi ittifak kuralim diorum cizelim herkesi rank 89.406 biraz dusuk ama idare edin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 benim en iyi derecem rank 240 tı tabi age3 teydi şimdi kaçta kimbilir...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahh ahhh age 2 den 5 e kadar gitmiştim en son 300 kusurdum 14 officer 100den fazla blackpowder missle 1000 dragon ve baya warg vardı ama sıkıldım bıraktım[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar