agunduz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben bunun nerde kırıldığını hala bulamadım herkes miraselth de abbys gibi kullanıldığını sölicek ama ben yinede bulamadım öle bi seçenek yok. lotto ve abyss var acaba nerde hata yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aybss le item deistirdigimiz amcama gidiosun diosun ki x mas festivali varmis bendede kutu var veriyim kutuyu sana acamadim sen ac amcam acio sana item i verio[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1311 yuklumu sende kardes eger yuklu ıse pazar gunu kapamışlardı galıba onu ben 20 tane cektım en ıyı ıtem cake :)[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bende 1311 yüklü değildi ondan olsa gerek yükleyim bakalım ne olcak. Birde lotto present bide abyss oldu sizce en değerlisi hangisi fark ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence hiç farketmez hepsi şans[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar