Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ne Dusunuyorsunuz ?[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yenemezsek yuhtur yenemezsek ohadır[hline][i]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tabıkı yenecegız.baska alternatıf yokk.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bakam yıldıray ve emre gibi iki önemli eksiğimiz var ama görecez takımın son durumunu...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ne olursa olsun turkiye bu :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ehe maca gitmeyi dusunuodum vazgectim 40 yılda bir mac koyuolar o da hazırlık maçı biraz rüşvet gibi. al şu hazırlık maçınıda sus diyorlar resmen. birçok ülkede ülkenin birçok değişik yerine veriyorlar maçı ama türkiyede vermiyorlar ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hadi bakalım başlıyor maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 şu spiker gsnin maçlarında pintu batistuta falan dien adammı :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ahah evet o defansın kötü olduğunu belirtmek istedi biraz önce "bu da demektir ki alınacak çok tedbir var bu da demektir ki ingiltere maçına çok var bu da demektir bunları böyle yapmak lazım işte" defansın kötü olmasından ing.maçına daha çok olduğunu anlamış.. bu arada nihat kahveci'nin goluyle 1-0 önde tamamladık ilk yarıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 allah be macın 30 . dakkada bi açtım baktım aman tanrım omfg yane ilker yasin sunuyo bunuda :) ya sizi bilemicem ama futboldan aldıgım zevki sey eden bi herif bu yane rsmen eziyet[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ah adamın en gıcık özelliği pozisyonları kafadan atıyor.. hakan şükür yükseldi vurduuu kalecii dedi bir kere yaa pozisyon ise şuydu yandan orta gelir kaleci çıkıp alır.hakan ise arkada biryerde topa bakmaktadır değil yükselip vurmak hareket bile etmemiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hakan deyince; hakan bir tane kaleci ile karşı karşıya kaçırdı topu ayağından fazla açınca ceza alanının hemen dışında kaleci ayağı ile topu tekmeledi.. bunca yıldır izlerim hakan şükür'ü(heh şansal gibi hiç görmedim hakan'ı ben demicem birazdan)adam kaleci ile karşı karşıya atamaz.bildiğim kadarı ile yok böyle bir golü.ama arada bir adam olsa atardı.heyecan yapıyor galiba... bir de gördüm ki alpay'da pek iş kalmamış artık.. rüştü'de "lan ben barcelona'nın kalecisiyim sizle uğraşamam"havalarında.. :) şaka bir yana rüştü'nün hareketleri eski yıllara göre çok rahat ve kendine çok güveniyor şut geliyor göğsüyle tutyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ahaha hakakten ya diyo hasan şaş ve nihat 2 cocugumuz bizim onların maçları var izleyin falan dio eheh yok abi adam tam facia[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bir de o var tabi.. :) adamın sesi öyle bir çıktı ki "nihat,okan bu iki çocuğumuz" diye ağlayacak gibi böyle duygulanarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 gol okan ve 2-0[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 izleyemiyorum şu an. buruk mu yılmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yılmaz attı da bu ilkeri ben öldürürüm bu kadar beceriksiz adamlar sunuyor maçları ya. ömer üründül 1 bu 2 allahtan ömer üründül sadece yorum yapıo bi de maçı anlatsaydı terk başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hehey aslanım Okan Yılmaz(bursalıyım da) ümit aktan olacaktı ki şimdi... çoğu kişi sevmiyor ama ben çok seviyorum o adamın maç anlatışını "bir çalım attı rakibin midesini büktü,bağırsaklarını düğümledi" "arif topu oraya çaktı,kim çıkaracak şimdi onu ordan" bayılıyorum Ümit Aktan'a yaaa :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 show radyonun spikeri sunsun maclari cok heycanli adam adini hatirlayamiyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Maçtaydım ben. Bu kadar sıkıcı bi maç olamaz ya. Hepsini toplasak biz 13-14 atak yaptık onlar da 7-8 atak yaptı. Taraftar daha iyiydi valla süper meksika yapıyoduk =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 olm ilker yasine laf ediyosanız hiç bir zaman "orhan ayhan" maçı izlememişsiniz. maçta maç haricinde herşeyden konuşur. örn: türkiye japonya maçı. birde ümit aktan vardırki öldürücü benzetmeleriyle izleyicileri tarumar eder. örn:GS-Sion maçı galatasaray öne geçince "sion bundan sonra depresyon olarak anılacak." diyebilen bi varlık.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 dedim ya işte ben çok seviyorum ümit aktan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 valla mactaydim ibo ya cok guldum adam maca girdikten sonra kanadindan gecirmedi adami harbii deli ama bu adam valla. kafayi eyiyo dan dun giriyo topa felan bide artist gibi saclarini atmiyomu bitiyom valla aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar