Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 0kok das liste -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası -Sly-One -mexinth [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 29 Kasım 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 coldwind nerelerde mecük nerde jaan nerde dis nerde nerdesiniz :p onlardan hiç biri gelmesse ben de satarım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dis geliyor bi arkadaşlarını ayarlamaya calısacaktı msj atar jaan wow oynuyor herhal kafayı kaldırsın bi söleyin :) çağır kardeşim sende onları haberdar et[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ne zaman şimdi bu cuma mı?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hmm direk 7. sayfanın linki verildi dis, magic gibi bebeler (magic = bebe?) olmazsa bende satarım eheh fiyat falan ne kadar bu arada? ilk sayfaya bakmaya üşeniyorum.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 üşenmedim tıkladım. sadece laftan ibaretmiş. iyi bizim tayfadan bi 10 kişi civarı var öyle sayın geçen sefer fiyat 12.5 tu, bu sefer 15 olmuştur herhal.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nedir anlamadım ki biri yazsın ulan : ) bu cuma mı şimdi[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Silphatos, 29 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Cuma 8'de 25-30 kişinin aynı anda oturması imkansız olduğu için, cuma akşam 10'dan cumartesi sabahı 10'a yaptık planı. Fix fiyat ise 16 ytl (15 ytl'lik saat ücreti + 4.75 ytl'lik yemek menüsü + nescafe + çay), yaklaşık 4 ytl indirim var yani. İnşallah 20 kişinin altında olmaz da adama ayıp olmasın. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 12 saat aralıksız oyun oynayan gençler kalp krizinden öldü- Türk gençliği nereye gidiyor diye yazılar çıkmasın da:P[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 saolasın silpha[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eweeeeet magic de geliyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 jaan da gelecek zorla :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ölmez ölmez kimse oyundan ölmez :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lam yalnız dolmuşlar kaça kadar kalkiyo? ben sıkılıp kaçabilirim yani.. ki büyük ihtimal kaçarim. evdeyken 3-4 saatte bi kaç saat mola veririm, o mola geceye denk gelirse uyurum ondan yani. 10 da gidip 11 de çikmakta olmaz şimdi :P.. erenköy taraflarından arabayla gidecek falan var mı bu arada ne güzel olur olsa hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 minibüs falan yalan olur gece, seni belgrada falan atarlar mazallah lol. sıkılmazsın ya. call of duty'de yararsın sen milleti :p bir de oyundan anca denyo caponlar, koreliler falan ölür. biz türküz, bi şey olmaz bize ahwhe. liste yenileme zamanı gelmiş. das liste -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası -Coldwind -Magic -Jaan[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 30 Kasım 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 aha ben yokum. başa koyun beni. silin o gorili.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahh pardon :). önceki sayfanın üstündeki listeyi c/p'lemişim. iyi post kastım ha lan party ayağına roflmao das liste -Sly-One (teh mastır) -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası -Coldwind -Magic -Jaan -mexinth[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 30 Kasım 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bende geliyorum kesin olarak. [Bu mesaj Disappear tarafından 30 Kasım 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 cs yapıcak adam varmı ? 4 aralıkta cs turnuvamız varda cs atarız gece ben takımı toplarım =) hatta ben ayarliim bu akşama kadar 5 kişi gelicez bizde sanırsam[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 dela ve ben geliyoruz kesin[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crescent Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben de geliyorum, geçen sefer ki süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 vay be,cok güsel oluo,bis yapınca niye yalan oldu 5 kişi geldi :) ya para olayını şeetmeyin,sabahlayan tayfaya adeks daima iyi davranır,bol bol cay,kek ikramı yaparlar,aklınızda bulunsun.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 walla anlaşma bi çay bi neskafe üzerinden yapıldı... ama yalan olcağından emin olun, siz istedikçe getirirler... zaten adamların hepsi kafa onlarda takılır büyük ihtimal... bi de pasta kek ikramını adeksten beklemeyin poğaça kek ne biliyim börek fln yaptırın getirin yaf şaka yapmıyorum... aylardır börek yemediiiimmm... açım yardımlarınızı bekliyorum....[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yazıktır valla turambarturin'e börek getirin de yesin, menü istemiyordu konusurkene eaeh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [spo1=kısa info]Cuma 8'de 25-30 kişinin aynı anda oturması imkansız olduğu için, cuma akşam 10'dan cumartesi sabahı 10'a yaptık planı. Fix fiyat ise 16 ytl (15 ytl'lik saat ücreti + 4.75 ytl'lik yemek menüsü + nescafe + çay), yaklaşık 4 ytl indirim var yani. İnşallah 20 kişinin altında olmaz da adama ayıp olmasın. [/spo] [spo2=das liste]-Sly-One (teh mastır) -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası -Coldwind -Magic -Jaan -mexinth -Disappear -Mayk ve maykın cese tayfası -Akerfeldt -Delaronesse -Crescent[/spo][signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 30 Kasım 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar