Mike Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lan vedim işte elcaızlarınıza sfasj =) manyak tacizlerm gaz olsada biri düzenlese eheh =) of uykm geldi[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ne var la bende Dota da bütün gece yenilmedim tek oyun bile ee ucagı nası kullancagımızı sölemezseniz mecburen kamikazelik yapotık bu arada valla tek kazannan olmuyo[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yaparız maykcım tabii :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Uydurmayalim hic yenilmedim diye de...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bi kez kazanamadı o maykcan[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: -Wissy, 12 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Uydurmayalim hic yenilmedim diye de... o saylanmaz :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: -Wissy, 12 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Uydurmayalim hic yenilmedim diye de... Lol toplamda yendik demi ama tp oyunda sonucta yenilmedik sayılır zati azcık sevindinler dedi dyna yoksa yenemezdiniz dedilersusun az sevinsin bunlar :) ezmeyelim birden geceleri rezil olur :) 2-1 bitti yani oyun :) bu arada bf2 valla sevmedim napabilrim gemiden cıkmak ölüm oyun icinde adam görmek kasıyo valla sıktı zevkler farklı dır tartısılmaz :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hmm.. Dyna'nin gozundeki aciyi gormesem inanirdim. Iyi kurgu. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 dotada bir dışlama oldu biz orda kendi halimizde takılacak oyun bulmasak kalıoduk dımdızlaq walla allah akıl fikir versin bir sonraki bulusmada[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eet o yüzden sırf hırs için dota kastım o buluşmadan sonra =) ama bf2 ve alliens iidir ya geç dotayı =) alliens oynamak istedi canım şimdi.. nerdeydi cd..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya kimse anlamadı aliens den bf 2 den ahh ah cs bitirdi net cafe kültürünü , popüler kültür oldu cs sosyolojimizi psikolojimizi bozdu , cafelerimiz oyun bilmez insanla doldu[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 oaa sende yetenek varmı othranx şiir konusunda waow =) Bende işte o günden sonra bf2 yok dota yok alliens falan başladım, ama cidden yeni oyunlara açılmak gerekiyomuş, mesala şuanda en çok oynadıığım şey alliens ve bf2 oldu. Silphi gazlayalımda bitane daha düzenlesin eheh =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 walla şiir istiyosan karalama defterinde othranx diye bi arat derim canım=) vardır biraz=))))[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 alliens ve bf2 valla ikisinide sevmedim millet abartıgındanmıdır nedir alliens de zati herkez ayın ırık tek predatör bendim 2 yada 1 insan öhh yani .. sıkıldım baya[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 6-7 ocak arası bir tane daha düzenlemek istiyoruz, niyetli olan var mı?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya ben izmire donmesem kesin gelirdim de[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 olur. yazın adamı insafsızlar.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben gelebilirim.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Liste coldwind geffen spidee ...[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 27 Aralık 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yeni topic açın abi bunun altından olmaz yenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 buna gelenlerin yarısı yörünge dışı olmuş omg. lan party yassah artık. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar