Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

credit

vesmor

Öne çıkan mesajlar

haha benim swg oynadığım sürece elde ettiğim en büyük credits 13m dir :D O kadar para bir anda gelince ne yapacağımızı şaşırdık kando ile gittik ota b.ka harcadık :D sdfsd[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

saka misin? :D hic o kdr param olmadi.. gecen bi 1.5m vardi gttm av-21 aldm hemen :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

1.2 aslinda :D bugn de 300k ya 7k kinetic 5k energy kalani da 6k protection li armor set aldm :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

decay gitti bole oldu iste.. herkesde uber silahlar armorlar.. :( hepimiz clone oldk[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
NGE respec jedi
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş ben sana geçekte 20ytl verem sen bana o 25 milyondan bi 10 mil kredi ver..

yada birileri bana nasıl bu kadar kolay para kazanıldığın anlatsın..sakın loot demeyin..herkes loot yapıo anasını satem..kimse nge loot almıo..herkes eski lootları alıo..onlarda bitti :)[signature][hline]Camoka Ephesus
Lvl 88 Bounty Hunter
.
Uslea Ephesus
Crafter (yani açtık hadi bakalım)
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar harbi ben anlamadım

Şimdi oyunda teot yok süper.Bu kadar para nasıl çıktı ortaya :D

Bakıyoruz AA ve CA satıyor.Peki bunları alan adamlar o kadar parayı nereden buldu :D Bunun en başına gitsek oyunda nasıl bu kadar çok para oldu :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

bir de pre-cu oncesinde group mission yaparak solo olarak full bufflanip, humanoid missionlari ile 30k - 30k para kazaniyordun. gunde 1 milyon credit farmlamak mumkundu, normal bir sey sayiliyordu.

ayrica o zamanlar seri uretim crafting vardi, simdi ki gibi getir schematigi sana 1 tane ureteyim olaylari yoktu. 6 vendora koyuyordun bir suru sey, silahtan tut droide, anlasiyordun baska ureticilerle de , bir mall aciyordun, iyi de resource yakalarsan arada direk bankada 40-50 milyon paran oluyordu devamli. seri uretim crafterlari tamamen ortadan silinmis buldum nerdeyse geri dondugum donemde oyuna.

[Bu mesaj Namessar tarafından 26 Aralık 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...