ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lem ne 2,5 gb si :D ver len paramı zındık :D geliorum esnet e masa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: ZynaX, 26 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki: lem ne 2,5 gb si :D ver len paramı zındık :D geliorum esnet e masa? evnet rulez ^^:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tmm masa kaç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=asd][/spo][Bu mesaj indream tarafından 26 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 heheh cidden iidi dün akşam:D tabi poli yattıktan sonrakiş sahnede var orayıda çekseydin keşke benim onu kaldırışım ordan ve beim yatışım ve ardından sinirlenip press ok yapışım:S suçlu deilsin poli tamammı sakın üstüne alınma :D love u baby:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: incredible, 26 Aralık 2005 16:11 tarihinde demiş ki: heheh cidden iidi dün akşam:D tabi poli yattıktan sonrakiş sahnede var orayıda çekseydin keşke benim onu kaldırışım ordan ve beim yatışım ve ardından sinirlenip press ok yapışım:S suçlu deilsin poli tamammı sakın üstüne alınma :D love u baby:P haha evet bencede orayı çekmesi gerekiyodu kaçırmış:P ama benim yüzümden yattım ona üzüldüm herneyse i love u too :Pp[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 suçlu deilsin dedim demi cüceee:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: incredible, 26 Aralık 2005 16:17 tarihinde demiş ki: suçlu deilsin dedim demi cüceee:P suçluyum cezam ne?:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: tabi ki benim bu arada konunun icine farkli bir girish yapmishim pardon arkadashlar. ben daha birsey izleyemedim fabrikada oldugumdan ama yarin aksam yola cikip istanbula gider gitmez carsamba aksami ish cikisi bakacaim ne kadar movie warsa.. bu arada otto yu birakicam.izmirdeyken pismish tavuun basina gelmeyenler charimin bashina geldi yoksa pishmemish tavuk muydu neyse.. ehhe bi ben şahidim walla :D otto'yu alacam başka yolu yok :D selamlar abi ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 biras önce tos sebebiylr banlanan monthana burdaki monthana mı acaba?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. [Bu mesaj _ultrAslan_ tarafından 26 Aralık 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ::monthana:: ise odur :S[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eft aynen öle yazıo ayrıca moradslayer falam da yazıo banlanan lar olarak :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Informer, 26 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Oyuncular polifonik_osuruk,Gs_Bozi,sOuLdaCe,eMrE_uLTrAsLAn,Incredible,::RolLBacK::,::Informer::,::Monthana:: http://rapidshare.de/files/9821316/Nova_own.wmv.html Bensiz Hb Bomb Omg :-O :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 e yoksun olm şifren gelsin[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 informer tebrikler kardeşim güzel bir video devamını bekleriz inş bende çekmeye baslarım 1lvl sonra[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Informer, 26 Aralık 2005 17:19 tarihinde demiş ki: e yoksun olm şifren gelsin gelicek gelicek :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben bi türlü upload etmeyi basaramıom aq bi öretin xD[signature][hline]elemental lord 85k np ^^ [Bu mesaj fortalpk tarafından 26 Aralık 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaw gülmeyinde bunu nasıl açıyoz biri yol göstersinnn plssss not=lütfen gülmeyin ve fazla konuşmadan cevap yazın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: hippo, 26 Aralık 2005 09:09 tarihinde demiş ki: yaw başka ne olacak charın adını yazsam beramusta oynayanlar saydırmaya başlar şimdi.. :P yeter bukadar lak lak.. bu arada 63 oluyorum az kaldı kasmaktayım su an..massive de açarsam yeniden iyi olacak. Walla içimden çok söylemek geldi :D char'ının adı DarkLinG :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeNTiNo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eLinize SaqLık.. Peq eYice eTmi$iniZ...! :P[signature][hline]Sexy XeNTiNo | Ares | Lordumsu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 walla gördüğüm en iyi tank :) info dalga geçmişsin adamlarla walla helal[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 infocum iyi tanktır ama cciiden yigidi oldur ama hakkını yeme dicem en iyi tank buugune kadar gordum ::THE_SHEERİF:: di oadamıda hacklediler tum town bomb olayı bitti humanlarda o adamla yaptım town bombum hatti hesabi yoktuu o adamla orc towna onkapidan bomb yapiyoduk okadar deliydi :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en iyi tank benim lem :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi warriorun görüntüsünden kötü olmuş yani o sırada novayı towna sallayan bi mage çekseydi video yu daha güzel bir video olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya ben bunu indiremedim ordaki zaman bitince startd download diom sonrada gozat upload! falan yazıyo nasıl olacaq bu iş[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar