KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ye beyler oyun artık iyice gitti şu kardan adamlardan çıkan kutular 20-30 oldu gittim ardı ardına kırdırdım warrıor chitin rouge cihitin shard crimson valla çıkmayan şey kalmadı üstümü tekrar yeniledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 istemiyosan bana vir :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben de istiyommmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya chitinlerin özelliğimi kalmış full plate ile aynı paraya gidiyo rogue chitini i adam 5 m a satıyo ne anladım bu işten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salazar_ex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya kardes chıtının full plate'den farkı defansın daha saglam olması degılmı bunun ıcın kımse +7 chıtıne 200 m para verecegıne +7 full plate alıyo 20 m'e 15 m'e adam uzerını degıl elındekı ıtemı dusunuto öldüremedık ten sonra ne yapacak kı defansı sızcede ole degılmı.Kı bunu ben bıle yaptım elımde +7 shard var ama uzerım +7 full plate ben shard yerıne full +7 chıtın alırdım ama adam olduremedıkten sonra olmeme de gerek yok bence. Kusura bakmayın bıraz basınızı agrıtım ama bunlar gercek seyler.[signature][hline]nıck:CurseD_KronoS_ lvl:61 np:25+ clan:RunningAmoks SEVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Akşam areste adam 2m den +1 shard satıyordu lol.. Yanlışlıkla yazmış büyük ihtimalle.[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 merchanttaydida almadiysan genuine :D yaziklar olsun sana :D[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya alıcaktımda üstüm cok ağardı strleri giydim ama o sırada başka birisi geldi cekti vallahi shardı :S[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar