KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ye beyler oyun artık iyice gitti şu kardan adamlardan çıkan kutular 20-30 oldu gittim ardı ardına kırdırdım warrıor chitin rouge cihitin shard crimson valla çıkmayan şey kalmadı üstümü tekrar yeniledim
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 istemiyosan bana vir :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya chitinlerin özelliğimi kalmış full plate ile aynı paraya gidiyo rogue chitini i adam 5 m a satıyo ne anladım bu işten ?
salazar_ex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya kardes chıtının full plate'den farkı defansın daha saglam olması degılmı bunun ıcın kımse +7 chıtıne 200 m para verecegıne +7 full plate alıyo 20 m'e 15 m'e adam uzerını degıl elındekı ıtemı dusunuto öldüremedık ten sonra ne yapacak kı defansı sızcede ole degılmı.Kı bunu ben bıle yaptım elımde +7 shard var ama uzerım +7 full plate ben shard yerıne full +7 chıtın alırdım ama adam olduremedıkten sonra olmeme de gerek yok bence. Kusura bakmayın bıraz basınızı agrıtım ama bunlar gercek seyler.[signature][hline]nıck:CurseD_KronoS_ lvl:61 np:25+ clan:RunningAmoks SEVER:Ares
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Akşam areste adam 2m den +1 shard satıyordu lol.. Yanlışlıkla yazmış büyük ihtimalle.[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 merchanttaydida almadiysan genuine :D yaziklar olsun sana :D[signature][hline]o_0 0_o
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya alıcaktımda üstüm cok ağardı strleri giydim ama o sırada başka birisi geldi cekti vallahi shardı :S[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it
Öne çıkan mesajlar