horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: unity100, 21 August 2003 00:47 tarihinde demiş ki: yanlis bir talep olmus. o senden odine inanmani talep etmedi. anlatabildim mi ? Yani bugüne kadar gördüğüm lafı en ters yerinden anlayan ve en çok tartışma ortamını seven insansın yani. ben allaha inansın mı dedim kardiş? diyorum ki eğer bana teşekkür mahiyetinde bişi sölüyosa odin razı olsun demesindense allah razı olsun demesi daha iyi benim için. çünkü ben ona inanıyorum. ayrıca laf olsun die sölenmiş bişeyi böyle abuk subuk bi hale getirmen de canımı sıktı yani.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım..geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım....geyik yaparken daha dikkatli olmalıyım...[hline]Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: horacegoesskiing, 21 August 2003 13:04 tarihinde demiş ki: said: unity100, 21 August 2003 00:47 tarihinde demiş ki: yanlis bir talep olmus. o senden odine inanmani talep etmedi. anlatabildim mi ? Yani bugüne kadar gördüğüm lafı en ters yerinden anlayan ve en çok tartışma ortamını seven insansın yani. ben allaha inansın mı dedim kardiş? diyorum ki eğer bana teşekkür mahiyetinde bişi sölüyosa odin razı olsun demesindense allah razı olsun demesi daha iyi benim için. çünkü ben ona inanıyorum. ayrıca laf olsun die sölenmiş bişeyi böyle abuk subuk bi hale getirmen de canımı sıktı yani.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. orada bir mesaj vermek icin bu sekilde yazdim. sen nasil bir musluman olarak sana iyilik yapan birisine `allah razi olsun` diyorsan ayni sekilde baska bir inanca sahip kisiden de sahsin kendi dininde tesekkur talep etmesi degil, tesekkur eden kisinin kendi inancina gore tesekkur beklemesi dogru olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aferin öğret bize. derdin başka senin koç. sen bile farkında diilsin demek ki.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 anlamadim ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: horacegoesskiing, 20 August 2003 23:33 tarihinde demiş ki: hayır yunan mitolojisi. ulysses diyorum sana. hey allahım. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. o ne ki? nymph değil mi?[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 açmaz olaydım dı nı nı nııın[hline]Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar