morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşlar bu " KULLANIMA BAĞLI (LİMİTLİ) ADSL İNTERNET ERİŞİMİ TARİFESİ" Ayık Ücret "25.729.323 TL" Ben ADSL almak istiyorum Yukarında verdiğim tarife örneğini' alsam KnightOnline oynayabilirmiyim yoqsa 1-2 gün içerisinde KOTA dolarmı ? Lütfen bilgilerinizi Paylaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oynarsın benimkide ole zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Oynarsın cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşım ama ben biraz ileriye gitsem haftalarca oynasam fatura KOL gibi girmez dimi :( korkuyorrum çünkü 3 GB doldugunda faturaya ekleniyo... KnightOnline sürekli dosya indiren bişe değil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Action seni bekliyor :)[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 walla benim ki 512 adsl 256 da rem war 2.8de işlemci fişek gibi walla sadece a1 morodonda coq az kasıyo[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 merak etme hiç bişey olmaz bende öyle kullanıyom ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 7 gün 24 saat 1 ay boyunca oynasam yeter diyosunuz yani 500 milyar fatura gelmez dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 zaten kotayı, faturanın yarısı kadar aşabiliyorsun galiba öyle bi sınır var sanırsam. :)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadailar lütfen bana doyurucu bir cevap verin çok heyecan yaptım kusuruma bakmayın bağışlayın beni yani aylık 29 YTL'e bu oyunu rahat rahat oynarım dimi. 29 YTL'den çok'da fazla bi fatura gelmez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 merak etme herhangi bişey download etmediğin surece knight ı istediğin gibi oynayabilirsin hatta abartıp ayın 30 gunu 20 saat bile online olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 WADAAAAAAAAA :D saolasın das*anı yedigimmm. :D:D:D:DD:D::DDDD::DD: kop kop kop vülülülülülülü vadaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibokula Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi ne dion sen yaaa. ko neredeyse hiç yemio be. ben günde en az 7 saat oynuom +sürakli programlar video-müzikler indiriom hiç daha kota dolmadı valla. sen dert etme kota dolarsa iki yumruk at hemen boşalır:D[signature][hline]insanları tanıdıkça köpeğimi seviyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: morchaylt, 26 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki: WADAAAAAAAAA :D saolasın das*anı yedigimmm. :D:D:D:DD:D::DDDD::DD: kop kop kop vülülülülülülü vadaaaa :D bu ne olm???? :):):):)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ÇOK sevindim heyecan yaptım kusuruma bakmayın :) Hepinizi öptüm en nazik yerlerinizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 7/24 KE oynamama rağmen we bazen download yapmama rağmen 1,3-1,5 gb arası ancak doluyor. gönül rahatlığı ile alabilirsin[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: morchaylt, 26 Aralık 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Arkadailar lütfen bana doyurucu bir cevap verin çok heyecan yaptım kusuruma bakmayın bağışlayın beni yani aylık 29 YTL'e bu oyunu rahat rahat oynarım dimi. 29 YTL'den çok'da fazla bi fatura gelmez ? oyundan nerdeyse hiç çıkmıyorum. 7/24 online oynuyorum. bu ay sadece 2 gb harcamı$ım. al sana en iyi örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adam hakkaten kopmuş yaaaaa :))))))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 KO oynamakla kotanın pek bir ilişkisi yok...Rahat ol..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla ben 33 kbps ile oynuyorum adsl yok kktc de :D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: -Cursed-, 27 Aralık 2005 04:36 tarihinde demiş ki: valla ben 33 kbps ile oynuyorum adsl yok kktc de :D hea??????[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benim gibi adama yetmes ^^ günde 1gb download yapınca :D ama knight online nın mantığı gönderilen yollanan veriler byte lar hatta sen değil sadece knight oynıcaksanız 4-5 makina kullanabilir :) (lütfen bunu evinizde denemeyiniz xD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 KO 1 Ay boyunca 24 saat online kal Kotanın ancak %20 i Dolar hatta Dolmas bile :) 200 300Mb anca :)[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben denedım bır ay sureklı online oldum ve sonuç 1,3 gb dolmuş ve su aralar sadece aksam ları bır kaç saat takılıyorum ve hafta sonları full 400mb ıle 600mb arası oluyo adslkota.ttnet.net.tr/ bu adres ten de takıp edebılırsın kotanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar