_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaşlar tam 5 dk önce bir arkadaşım rare +9 totemic spear gösterdi ss aldım ama imageshack den nedense upload edemiyorum. Burdan upload edebilicek biri varsa gönderiyim yada siz bana site söyliyin ben upload ediyim. Bunu tüm paticik halkıyla paylaşmak boynumun borcu oldu :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 flame glacier yada light damage li ise cok fantazi gozukur sanirim[signature][hline]o_0 [Bu mesaj Marl0_on tarafından 24 Aralık 2005 07:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yanlış bilmiyosam rare olduğu için elementali olsada parlamaması lazım. Ama zaten elementali yok :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok parlio rare itemlar... keske flame damage filam olsaydi o zmn cok guzel dururdu[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eski KO da sanırım parlamıyordu.. ancak KE de parlıyor rare itemlar.. misal tabar +8.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bi ara japkoda +9 salamneder stfa lightling damge görmüştüm rare item...kiralık tezgahında kiralanıyordu şmiid senin yazını okuyunca gidip ss alem dedim ama kiralamışlar kiralama süresi bitsin gidip ss alıp yayınlayayyım..japkoda çok çıkıyo +9rare itemler..[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=Totamic Spear +9 O_o][/spo] En sonunda cafeden aldım fotoyu evde upload ettim buyrun bakın... Sahibinin kimliğini saklı tutuyorum şimdi gidip pmlere boğmayın adamı :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu ne laaan :-o[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: independent, 26 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Bu ne laaan :-o totamic spear +9 :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ujio cum bu oyunda eskisin hiç böyle güzel bişey gördün allah aşkına bi de bana :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 elemental damage i olmadan yalan +7 kullan daha iyi[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sdfsdfd biliyorum da kal geldi bana ondan öyle dedim :D[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: _catastrope_, 26 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Ujio cum bu oyunda eskisin hiç böyle güzel bişey gördün allah aşkına bi de bana :) ihh görmedim walla +9 priest 2 lvl armorlarindan gördüm bi tek :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Herhangi bi item rare olarak +9 düşemez. Bu silahın sahibi arkadaş nerden bulmuş bunu?[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Arma, 27 Aralık 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Herhangi bi item rare olarak +9 düşemez. iyi hoş dionda SS öle demiyo =D[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kendisi isoloondan düştü gibi bi bahane attı ama bilmicem tabii :) Ama düşmez demeyin düşmüş işte, elimle çizmedim ya...[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: _catastrope_, 27 Aralık 2005 00:54 tarihinde demiş ki: elimle çizmedim ya... Zuhahahahahayttt :D[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 +7 totamic spear'da 108 attack olurken +9'unda nasil 112 oluyor?... hmm...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 rare item da attack dusuo[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 rare olduundan...[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 wtf .... rare item parlamaz beyler :P onur eline tabar alda bak yoksa benimkisini weriyim kasadan :=))))))))))) bu nasıl bi cümle oldu :P[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende +8 great axe war light damgeli istiyosan veriim gör parlio mu parlamio mu =) üstünde elementeli varsa parlar =)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=al bu da var ][/spo] bu da vardı bi zamanlar..... boyle itemleri yapmak zor deyil bazıları için..[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adam felç gecircek bu ss ye cevap vermekten yeter gösterip durmayın şu ss yi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 korkuyorum bi gun bilinc su ss'e cevap verirken "yeter ulan yeteeeeeeer" diyerek atacak kendini camdan asagi.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar