Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Totemic Spear +9 in DIES WTF :O

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar tam 5 dk önce bir arkadaşım rare +9 totemic spear gösterdi ss aldım ama imageshack den nedense upload edemiyorum. Burdan upload edebilicek biri varsa gönderiyim yada siz bana site söyliyin ben upload ediyim. Bunu tüm paticik halkıyla paylaşmak boynumun borcu oldu :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun
Mesaj tarihi:
yanlış bilmiyosam rare olduğu için elementali olsada parlamaması lazım. Ama zaten elementali yok :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun
Mesaj tarihi:
bi ara japkoda +9 salamneder stfa lightling damge görmüştüm rare item...kiralık tezgahında kiralanıyordu şmiid senin yazını okuyunca gidip ss alem dedim ama kiralamışlar kiralama süresi bitsin gidip ss alıp yayınlayayyım..japkoda çok çıkıyo +9rare itemler..[signature][hline]Photo Uploded...
Mesaj tarihi:

[spo1=Totamic Spear +9 O_o][/spo]

En sonunda cafeden aldım fotoyu evde upload ettim buyrun bakın... Sahibinin kimliğini saklı tutuyorum şimdi gidip pmlere boğmayın adamı :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun

Mesaj tarihi:
Ujio cum bu oyunda eskisin hiç böyle güzel bişey gördün allah aşkına bi de bana :)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun
Mesaj tarihi:
said:
_catastrope_, 26 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
Ujio cum bu oyunda eskisin hiç böyle güzel bişey gördün allah aşkına bi de bana :)

ihh görmedim walla +9 priest 2 lvl armorlarindan gördüm bi tek :D[signature][hline]::Ujio::
68 lvl
warrior
ares
unblocked
Mesaj tarihi:
said:
Arma, 27 Aralık 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
Herhangi bi item rare olarak +9 düşemez.

iyi hoş dionda SS öle demiyo =D[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti.

arese dondum lvl kasıyorum =) x
:Stuner: > ares > 6x
Mesaj tarihi:
Kendisi isoloondan düştü gibi bi bahane attı ama bilmicem tabii :)

Ama düşmez demeyin düşmüş işte, elimle çizmedim ya...[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun
Mesaj tarihi:
said:
_catastrope_, 27 Aralık 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
elimle çizmedim ya...

Zuhahahahahayttt :D[signature][hline]
Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x
Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x
Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x
Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x
Mesaj tarihi:
wtf .... rare item parlamaz beyler :P onur eline tabar alda bak yoksa benimkisini weriyim kasadan :=))))))))))) bu nasıl bi cümle oldu :P[signature][hline]lvl 65 kamyon
Fan Club : /town
Mesaj tarihi:

[spo1=al bu da var ][/spo]

bu da vardı bi zamanlar.....

boyle itemleri yapmak zor deyil bazıları için..[signature][hline]
madness is the gift, that has been given to me!
***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]******

Mesaj tarihi:
korkuyorum bi gun bilinc su ss'e cevap verirken "yeter ulan yeteeeeeeer" diyerek atacak kendini camdan asagi.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
  • Yeni Oluştur...