Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgi istiyorum


Astolath5

Öne çıkan mesajlar

iyi geceler öncelikle arkadaslar. Bizim cafeye l2 nin ücretsiz serverini kurdular, illa da tutturdular sende gel die. baktım biraz hosuma gitti oyun fakat arkadaslar darkelf, bana da mystic ac diye ısrar edior. Benim öğrenmek istediğim şu; ben oyuna başladıgım ve belli bir lvl e geldikten sonra action yapabilecekmiyim bu mystic ile solo şeklinde?
Yada şöyle sorayım zevk alarak oynayabileceğim ırk ve sınıfı hangisi olmalı? Darkelf mystic(phantom) acarsam action yapabilirmiyim? Yoksa elder acıp sürekli ko da oldugu gibi buffer olarak mı gezerim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım dark elf wizzard olursan action yapabilirsin (ama DE istedigin icin soluorum bunu) oracle dedigin gibi sadece healer/regener ve bufferdir canin sikilir eger action istiosan.. wizard dan sora spellhowler olursan baya bi zevk alırsın solo rahat yaparsın... ama skiller tam olarak calisiosa cunku bedava serverlarda genelde bütün skiller calısmaz.... bence en mantıklısı paralı server ama sizin tercihiniz... isteyen varsa gelin beraber paralıda baslıyalım bartz da ben yeniden sıfırdan baslıcam cunku......[signature][hline]Hayat yorucu degil mi? Ossursan yoruluosun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...