GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Ez Âlimîm ez ketim lê âlimîm rabunê min dest agir dida destê min dişewitî şewat çiya min fahm dikir âlimîm heskirinê, heskirinê paşî te tenê dimam benda wê piştî te ji bîra dibum min fahmkir her tişt min fahmkir û âlimîm lê jibîrkirin min fahmnekir û ne âlimîm Rojbîn... Abdullah Tayboğan[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bunu okuyanlardan anlıyanı warmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aresius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 gereksizlik abidesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 turkce méali yani; bir muslumanın uc lokma yemeği varsa ucunude kendi yesin cırcır olsun g.cında bagırsagında .ok kalmasın ..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aresius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 zuahaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 maahjushuah *!Gülmekten Sürüüünüüüyooooruuuummmm*[hline]ben askerim.. hep askerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 3 tas bal olcak o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar