Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Da Silva Muniz ve Riquelme

regulus

Öne çıkan mesajlar

Milliyet gazetesinin haberine göre Galatasaray Da Silva Muniz için fiyat araştırmaları başlamış.Riquelme yi 1 yıllğına kiralamak isteyen Barcelona,Riquelme'yi Avrupa'da kalması için ikna etmiş.Galatasaray ve İnter'in ilgilendiği futbolcu için resmi teklif yapılmamış ama Galatasaray ve Barcelona her konuda anlaşmış son söz Riquelme'deymiş.Riquelme "Türkiye'ye gelmek isterim ama resmi teklif yok" demiş.

Bu haberler doğruysa iyi derim ben Riquelme çok sevdiğim bir oyuncudur.Kiralarsak o kadar masraflı da olmaz.Da Silva Muniz de tam Galatasaray'ın ihtiyacı olan golcü bir oyuncu.
Ama ikisinden biri alınacaksa Da Silva bence,golcü olduğu için Galatasaray'ın ihtiyaç duyacağı bir adam
inşallah bu çabalar da Overmars olayındaki gibi boşa olmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Riquelme'de sona doğru!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü bir kadroyla girebilmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Barça, Riquelme'yi 1 yıl Avrupa'da oynamaya ikna etti, "Galatasaray'a gidebilirsin" mesajı verdi. Sarı Kırmızılılar'ın İspanya pazarındaki girişimlerinde olumlu gelişmeler yaşandı. Bir süredir Galatasaray'ın takibe aldığı ancak futbol kariyerini Avrupa'da sürdürmek istemeyen Riquelme için Barcelona yeşil ışık yaktı. Katalan ekibinin, Arjantinli futbolcuyu kiralık olarak göndermeye ikna ettiği ve Sarı - Kırmızılı yöneticilere olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Barcelonalı yöneticiler, Galatasaray ile aralarında herhangi bir sorunun kalmadığını ancak son kararı Riquelme'nin vereceğini açıkladı. Arjantinli yıldız için Inter'in de devrede olduğu bildirildi. Riqeulme, şu ana kadar hiçbir kulüpten resmi teklif almadığını belirterek, "Türkiye'ye seve seve giderim. Ancak daha hiçbir görüşme yapmadım" diye konuştu.

Sarı Kırmızılılar'ın Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen 26 yaşındaki Liedson Da Silva Muniz'i gündemine aldığı öğrenildi. Fatih Terim'in genç yıldızı bir süredir takip ettiği ve yönetime alınması yönünde olumlu rapor verdiği bildirildi.

Fatih Terim'in istediği özelliklere sahip olan Muniz, geçen sezon Brezilya Ligi'nde 38 maçta 22 gol atarak krallık koltuğuna oturdu. Lyon'un da transfer listesinde olan Sambacı için fiyat araştırmalarının başladığı açıklandı.

bu da galatasaray.com un haberi
bi gazeteden ama hangisinden bilemem artık[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

Overmars ha geldi ha geliyor diye heyecan yaptırdılar.birşey olmadı.muniz zor gibi brezilyalı,golcü bide co.ile başlayan brezilya takımı varya koriyantes işte nasıl yazılıyorsa..onun forveti..pahalıdır o alamaz gs,para yok..
riquelme kuvvetli ihtimal inşallah olur.
cm oynarken ilk transfer etmeye çalıştığım oyuncudur kendisi,çok severim :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 21 August 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
kluivert beşiktaş'a gelir ama dimi nukem[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

Oolum adamin duvarlarinda Be$ikta$ posterleri falan var.
Cocukluktan Be$ikta$li o.Lucescu bir "OK" verse aninda gelicek ama istemiyor i$te.[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

nukem geldi eğlence başladı :)

riquelme'yi gs hayatta alamaz
kluivert'ı bjk çok istese alırdı
cordoba rüştü'den iyi
torbalar halen belli değil ki heyecan yapıyosunuz (şamp ligi torbalarından bahsediyo dünkü bi mesajında)

eh be güzelim eh be[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

nukem ben sadece riquelme için konuşacam diğerlerine diyecek birşey yok ama riq olayını yanlış anlamış olablirmisin?
barca satmaz diyorsun,barcelona zaten kiralayacak klup arıyor şu an inter ve gs var birinden birine gidece 1 seneliğine
öyle olunca para olayı da kolay oluyor...
ha riquelme gelir mi?bilinmez gelebilir de gelmeyebilirde....:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 21 August 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
kimi Zidane'yi beğenir [hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Gel tanışalım önce,
Ben kısaca fd
ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de
çok az duydum bu sözleri
bu yüzden hiç durmadan seni seviyorum de

olay bitti :D

ayrıca 99 milyon dolar kredi aldı galatasaray, nasıl parası yetmez? istesek şu anda real'den beckham'ı bile alırız 60 milyon dolar verip, sonra 2 ay sonra batarız o ayrı konu :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Riquelme'den cevap bekliyoruz!

Barcelona'nın bir yıllığına Galatasaray'a kiralamak istediği Arjantinli Riquelme, son kararını vermekte zorlanıyor. Barça'nın Riquelme'yi bir yıllığına Avrupa'ya kiralayacağı kesin. Ancak Arjantinli süper yıldızın hangi formayı giyeceği henüz belli değil. Olayın bizi ilgilendiren tarafı ise Galatasaray'ın adaylar arasında ilk sıralarda yer alması. İspanyollar, Riquelme'yi Cim Bom'a kiralamaya sıcak bakıyor, işin bitmesi için başarılı orta saha oyuncusunun da 'evet' demesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli'yi ikna için büyük çaba harcarken, PSG ve Inter'in bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...