regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Milliyet gazetesinin haberine göre Galatasaray Da Silva Muniz için fiyat araştırmaları başlamış.Riquelme yi 1 yıllğına kiralamak isteyen Barcelona,Riquelme'yi Avrupa'da kalması için ikna etmiş.Galatasaray ve İnter'in ilgilendiği futbolcu için resmi teklif yapılmamış ama Galatasaray ve Barcelona her konuda anlaşmış son söz Riquelme'deymiş.Riquelme "Türkiye'ye gelmek isterim ama resmi teklif yok" demiş. Bu haberler doğruysa iyi derim ben Riquelme çok sevdiğim bir oyuncudur.Kiralarsak o kadar masraflı da olmaz.Da Silva Muniz de tam Galatasaray'ın ihtiyacı olan golcü bir oyuncu. Ama ikisinden biri alınacaksa Da Silva bence,golcü olduğu için Galatasaray'ın ihtiyaç duyacağı bir adam inşallah bu çabalar da Overmars olayındaki gibi boşa olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 riquelme ne zamandır var. bu saatten sonra geleceğini pek zannetmiyorum ama keşke gelse[hline][i]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ya vardı da adam ben arjantin'e döcenem diye tutturmuştu.barcelona yöneticileri adamı bak avrupa güzel gs ile de anlaştık istersen git bak türkiye istanbul git eğlen falan diye kafalamışlar anladığım kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Riquelme'de sona doğru! Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü bir kadroyla girebilmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Barça, Riquelme'yi 1 yıl Avrupa'da oynamaya ikna etti, "Galatasaray'a gidebilirsin" mesajı verdi. Sarı Kırmızılılar'ın İspanya pazarındaki girişimlerinde olumlu gelişmeler yaşandı. Bir süredir Galatasaray'ın takibe aldığı ancak futbol kariyerini Avrupa'da sürdürmek istemeyen Riquelme için Barcelona yeşil ışık yaktı. Katalan ekibinin, Arjantinli futbolcuyu kiralık olarak göndermeye ikna ettiği ve Sarı - Kırmızılı yöneticilere olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Barcelonalı yöneticiler, Galatasaray ile aralarında herhangi bir sorunun kalmadığını ancak son kararı Riquelme'nin vereceğini açıkladı. Arjantinli yıldız için Inter'in de devrede olduğu bildirildi. Riqeulme, şu ana kadar hiçbir kulüpten resmi teklif almadığını belirterek, "Türkiye'ye seve seve giderim. Ancak daha hiçbir görüşme yapmadım" diye konuştu. Sarı Kırmızılılar'ın Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen 26 yaşındaki Liedson Da Silva Muniz'i gündemine aldığı öğrenildi. Fatih Terim'in genç yıldızı bir süredir takip ettiği ve yönetime alınması yönünde olumlu rapor verdiği bildirildi. Fatih Terim'in istediği özelliklere sahip olan Muniz, geçen sezon Brezilya Ligi'nde 38 maçta 22 gol atarak krallık koltuğuna oturdu. Lyon'un da transfer listesinde olan Sambacı için fiyat araştırmalarının başladığı açıklandı. bu da galatasaray.com un haberi bi gazeteden ama hangisinden bilemem artık[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 milliyet hadi inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 balon gelmeden inanmam[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 aynen.ben frak d. boer e de gelince inanmıştım :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Overmars ha geldi ha geliyor diye heyecan yaptırdılar.birşey olmadı.muniz zor gibi brezilyalı,golcü bide co.ile başlayan brezilya takımı varya koriyantes işte nasıl yazılıyorsa..onun forveti..pahalıdır o alamaz gs,para yok.. riquelme kuvvetli ihtimal inşallah olur. cm oynarken ilk transfer etmeye çalıştığım oyuncudur kendisi,çok severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abi keske riquelme gelse ama her sene yazıyolar ole bı yıldız ama olmuyo inşallah bu sefer oLUR ;)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 şimdide lig tv de gs elberi transfer etcek dio hey allam iyi adma kekliolar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abı her gun baska bı hbr yuh yanı nerden buluyolar akıl ermıyo UEFA kupasını kazandıgımız senede zıdane ı fln alcak tık gazeteler fln ole dıodu. 8-)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: regulus, 20 August 2003 16:03 tarihinde demiş ki: Kiralarsak o kadar masraflı da olmaz. Taşıma suyla değirmen dönmez diyorum bende.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 EN ıyıısı kıralama ama snr memmun kaldıktan snr bonservısı almak zorlasıyor fıyat yukselıyo :([hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Ra_d, 21 August 2003 00:43 tarihinde demiş ki: said: regulus, 20 August 2003 16:03 tarihinde demiş ki: Kiralarsak o kadar masraflı da olmaz. Taşıma suyla değirmen dönmez diyorum bende.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. haklısın diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 en ııısı[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... [Bu mesaj PiLgriM tarafından 21 August 2003 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 İstese alır ama istemıyo gazeteler haber uyduruyo :-)[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 kluivert beşiktaş'a gelir ama dimi nukem[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Mephisto_, 21 August 2003 12:45 tarihinde demiş ki: kluivert beşiktaş'a gelir ama dimi nukem[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Oolum adamin duvarlarinda Be$ikta$ posterleri falan var. Cocukluktan Be$ikta$li o.Lucescu bir "OK" verse aninda gelicek ama istemiyor i$te.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 nukem geldi eğlence başladı :) riquelme'yi gs hayatta alamaz kluivert'ı bjk çok istese alırdı cordoba rüştü'den iyi torbalar halen belli değil ki heyecan yapıyosunuz (şamp ligi torbalarından bahsediyo dünkü bi mesajında) eh be güzelim eh be[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 buldunuz cocuu vuruyosunuz ahlaksızlar yaşınıza göre birini bulun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 sen de yukardaki mesajımdaki gibi laflar söyle sana da vururuz, ayıpsın :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 nukem ben sadece riquelme için konuşacam diğerlerine diyecek birşey yok ama riq olayını yanlış anlamış olablirmisin? barca satmaz diyorsun,barcelona zaten kiralayacak klup arıyor şu an inter ve gs var birinden birine gidece 1 seneliğine öyle olunca para olayı da kolay oluyor... ha riquelme gelir mi?bilinmez gelebilir de gelmeyebilirde....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 cordoba-rüştü olayını ise yerinde tartışın kaldı ki yoruma açıkıtr,tartışılacak bir şey yoktur... kurcalamayın bu topicte.. ne diyor başlıkta riquelme ve da silva muniz(tersi ya da) onlarla ilgili birşeyler yazacaksanız yazın.hırlaşmayın.. :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Nukem_Verite, 21 August 2003 15:44 tarihinde demiş ki: kimi Zidane'yi beğenir [hline]"Hepimiz Zenciyiz" Gel tanışalım önce, Ben kısaca fd ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de çok az duydum bu sözleri bu yüzden hiç durmadan seni seviyorum de olay bitti :D ayrıca 99 milyon dolar kredi aldı galatasaray, nasıl parası yetmez? istesek şu anda real'den beckham'ı bile alırız 60 milyon dolar verip, sonra 2 ay sonra batarız o ayrı konu :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Riquelme'den cevap bekliyoruz! Barcelona'nın bir yıllığına Galatasaray'a kiralamak istediği Arjantinli Riquelme, son kararını vermekte zorlanıyor. Barça'nın Riquelme'yi bir yıllığına Avrupa'ya kiralayacağı kesin. Ancak Arjantinli süper yıldızın hangi formayı giyeceği henüz belli değil. Olayın bizi ilgilendiren tarafı ise Galatasaray'ın adaylar arasında ilk sıralarda yer alması. İspanyollar, Riquelme'yi Cim Bom'a kiralamaya sıcak bakıyor, işin bitmesi için başarılı orta saha oyuncusunun da 'evet' demesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli'yi ikna için büyük çaba harcarken, PSG ve Inter'in bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar