Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 fistandantilustur o =P saol.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
sir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 e arkadaşlar nası emin olabiliyosunuz bundan?bi işi yapmanın yolu yordamı vardır. ben tuzla'da oturuyorum, bikaç hafta önce içmeler'de bi işim vardı, sokağın ortasında da broşür dağıtan iki adam vardı, sanırım bi kampanya düzenlemişler bedava kuran dağıtıyorlardı, bi form doldurmak gerekiyodu adres vesaire için, ama adamlar gayet düzgün, seviyeli ve temiz yüzlü kişilerdi, nazikçe soruyolardı, "teşekkür ederim" deyip geçtim. bu insanlara kim, neden tepki versin? ha sen gidip saç-sakal birbirine karışmış, cübbeler, sarıklar eşliğinde "okuyun bre zındıklar, imana gelin hüleyn" diye yaparsan tabii tepki alır. aynı şekilde devlet bu işin organizasyonunu yaparsa yine tepki alır, devlet hiç bir dini kayıramaz.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 laiklik konusu çok hassasdır, dindar arkadaşların dikkat etmesi gereken esas konu şudur, ben bugün çok üst rütbeli bir komutan olsam ve çıksam "islam dini insanımızı koyun gibi yaptı" desem, dindarların ekmeğine yağ sürmüş olurum, ikide bir laiklik adına zırvalarsam şeriatçıların ekmeğine yağ sürmüş olurum, Kur'an dağıtanlara laf atarsam dindarların ekmeğine yağ sürmüş olurum, yoksa laikliğin elden gittiği falan yok.. kimisi "laiklik elden gidiyor devletin anasi mkildi lan!" der oy toplar, kimisi "dinsizler Allah'sızlar topunuz yanacaksınız" der oy toplar, al birini vur ötekine hepsi aynı işte..
Öne çıkan mesajlar