Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istiklal de dağıtılan inciller...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pazar günü istiklalde çamur deryası içinde dolaşırken 5-10 kişi , ellerinde incillerle dolaşıyor ve insanlara gayet nazikçe bunları dağıtıyolardı. bi an için düşündüm , orda incil değilde kur'an dağıtılsa ertesi gün bütün gazetelerimizde laiklik , terör , irtica gibi haberler görürdük. ama bu olaydan istikalden o anda geçen insanlar dışında kimse haberdar değil. insanların dinlerini yayması , özgürce yaşamaları en doğal hakları. ama biraz çite standart var gibi...

siz nasıl bakıyorsunuz olaya? ben daha sonra bu konu hakkında yorum yapmayı düşünüyorum...[signature][hline]My Space
Mesaj tarihi:
olmazdı bence oyle birsey. alakası yok laiklikle
tabii belediye dagıtıyordu diye spekulasyon yaratılmazsa

[Bu mesaj elvyn tarafından 26 Aralık 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:)
bende böle bakıorum mesela.
elbette laiklik ilkesine dikkat edilmelide bazı insnalar türkiyede dini yok saymaya kadar gidio,onu da görmemezlikten gelemez kimse.
dikkat edilmeli tabiki ama insanların dinlerini yaymak istemesi doğarl haklarıdır düşüncesindeyim.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Mesaj tarihi:
ne alaka ya kuran dagıtılsa olay olurdu demek? alakası olmazdı öle bişey.zaten var senelerdir kuran dagıtanlar.
antalyada evlere geliyolar ve ufak kuranla beraber rüya tabiri, kuran açıklamaları gibi kitapları pazarlıyorlar.
yanlış düşünüyosun...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Mesaj tarihi:
Tunch +1

Bizde bi bozukluk var ama kimse bilmiyor ne ![signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one

[Bu mesaj loop tarafından 26 Aralık 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bunu bireysel yaparsan kimse laiklik gidiyor demez ve kimse terör diyemez. Ama, bu kitaplar devlet desteği ile dağıtlıyorsa, işte o zaman ben ortalığı ayağa kaldırırım[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence kur'an da dağıtılsın, gayet güzel bi yöntem. (harun yahya benzeri bişiler dağıtıyor mesela bi de ramazanda kantine satırla dalmaktan daha bi insancıl)

çifte standart olur mu bilmiyorum,sanmıyorum ama insanların çekinceleri olursa da sivas, menemen gibi şeylerden dolayı olur. malumunuz ülkede pek hıristiyan fundamentalist yok.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
Tunch haklisin orda kuran dagitilsaydi kiyamet kopabilirdi.
Peki haksizlarmi..

Bu ulkede her serefsiz yaptigi her serefsizligi dine baglayip yakayi kurtarmiyormu?
Kafalarina gore savas acip bunu din savasi haline getiren terroristler muslumanmi baska bir dinmi (Cogunlugu dikkate alin)

Ben Islamiyet gibi bir din igrenc herifler yuzunden (gecmis-simdi-gelecek) bastan kaybetmis bir din dedigim zaman cogu kisi atlamisti ne diyorsun diye..

Iste kaybettiginin belgesi sokakta incil dagitiliyor ama kuran dagitamazsin..
Mesaj tarihi:
devlet dağıtıo kuran??
diyanet?devlet kuruluşu?
ramazandaki bi projeydi mesela gaziantepte de uygulandı.
mevlid kandilinde falan görüosunuz mesela,işte gül bazen kuran..
devlet her dinin yayılmasına karşı teşkilatlarını ayarlamalı,herkes dini düşüncesini tartıp iradesince ölçüp biçebilmeli.
oda bütün dinlerin bilinmesinden geçer ki devlet desteğinde diyanet gibi bir hristiyan kuruluş var mı bilmiorum.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Mesaj tarihi:
dağıtılsaydı Kur'an hiç de sorun olmazdı.daha geçen bir kaç gün önce haberlerde çıkmıştı kızlar bir şeyler dağıtıyordu islamla ilgili .ne oldu savaş mı çıktı darbe mi geldi?parayla satacaklarına bedava dağıtsınlar yok ama nerde harun yahya beyefendi o dandik kitaplarını bedava dağıtıcağına Kur'an dağıtsın.ama yok olur mu olmaz maazallah millet bedava Kuran'ı alır okur sonra kimseyi kandıramazlar.Kuran üzerinden bile para kazanmaya çalışırlar sonra dinden dem vururlar.[signature][hline]RareBee
Mesaj tarihi:
said:
malik, 26 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
devlet her dinin yayılmasına karşı teşkilatlarını ayarlamalı,
hmm evet peki devletimiz ateizm için ne yapmalı mesela? (tartışmayı harlamayı istemiyorum da cevap vermeden de olmuyor ki)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
İncil dağıtılınca da yobaz kesim misyonerler bastı ülkemizi diye olay çıkarıyo. Ama boş konuştukları için kimse sallamıyo.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
dinden kastım dini görüşler işte.ateizm,deistlik,cartizm,curtizm,ne varsa.
de ateizmin bi misyon yönü pek fazla olmuoki,oluo mu?
ateizm Allahı kabul etmeme işte.ben okadar biliorum.
fikirler sunulur kişi inanır yada inanmaz.
ama inanırsa ve dini inançlarında yobazlıklar başlarsa her bi halt olur yani.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 26 Aralık 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
bizim devlet bi satanizme karşı gerisi kebap

kurban kesimi kedi olan bi inancı mantıklı sayıp sapık yetişrtirmeninde bi alemi yok dimi:)

paticikteyiz ayıptır günahtır:)[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Mesaj tarihi:
Kur'an dağıtılsa da bişiy olmuyo ki...

Devlet desteğiyle yapılırsa sorun olur da bireysel çalışmalar sorun olmaz...

Asıl o İncil dağıtanlar gündeme gelince bayağı diklendi gerizekalı yobaz kesim. Misyonerler hedehödöler geldi din elden gidio diye zırladılar birazcık, baktılar millet bunlara arka taraflarıyla gülüyo, sustular:D

Dağıtsınlar. İncilde dağıtsınlar Kur'an da dağıtsınlar Tevrat ta dağıtsınlar Satanic Holy Bible da dağıtsınlar...

Nası olsa Türk milletinin %80 inde okuma alışkanlığı yok. O kitaplarda bi kenarda kalcak yani:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • Yeni Oluştur...