Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat Olmaktan Korkmak

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ühühühüüh çok korkuyorum ya. İki senedir kaçıyordum ameliyattan . Olaya gelicek olursak ben çocukken çok yaramazdım :P ve bunun sonucu burnumu iki kez kırdım eheheh doktorlar 18 inden sonra ameliyat edicez demişlerdi ama ben korktuğum için 3 senedir filan kaçıyorum :) . Ya ölmekten bişi olmasından değil o inelerden korkuyroum bide törpü yapıcaklar :( . Ama annem bu sefer kafaya feci taktı isviçreden gelip ameliyat yaptırıp geri gidicek ühüü korkuyorum yaa :([signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 26 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
korkuyorum ben alla alla :( çok korkarım iğneden valla hem o kadar büyük bişi ya ühüü

yok ufacık ne büyüğü[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
( bilen emir diye bilir )
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende 18 yaşındayım ama hala iğneden korkuyorum.. en son sunnetten sonra bi daha iğne omadım ve olmakta İSTEMİYORUM:...:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken bende ameliyat olmuştum.Annemin kucağındaydım sonra yeşil elbiseli bir amca gelmişti ''Hadi gel bakalım.'' demişti.Ben hala olayı çakmamıştım.Bir kapıdan içeri girdik ameliyat masası filan görünce jeton düştü bende.Adam gel muayene edicez seni korkma dedi ve beni masaya oturttu.
-Hangi takımlısın sen bakim?
-Fenerbahçeee
-Bak canım şimdi sana ufak bir iğne yapcaz.
-Ne,iğne mi?
Ben hemen kaçmaya çalıştım ama nafile hepsi kollarımdan tuttu.Epey direndim sonra iğne yapamadılar, narkoz verdiler böeğ iğrenç kokuyordu.Gözlerim karardı ve derin bir uykuya daldım.
Neyse o yüzden söyleyin sizede narkoz verebiliyorlarsa versinler.En azından birşey hissetmiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

deneyimli biri olarak bir kaç bilgi;
korkacak bişey yok, sonu mutlu oluyor çünkü

hatta ameliyattan sonra ağrın olmuyor; tek sorun nefesi bir süre ağzından alıp vermen, buna bağlı olarak acayip bir şekilde yemek yemek zorunda kalman.
1-2 günde burnundan nefes alırsın.

bir de baya bi şiş oluyor, sürekli buz koycaklar yüzüne, 1-2 hafta da o sürüyor, suratın balon gibi ve mosmor olacak, resmini çekersin 1 ay sonra bak çok zevkli oluyor.

yani 2 hafta evde dururum dersen rahatsızlık vercek bir durum yok.

bir de böle biraz burnumdan nefes versem ameliyat boşa mı gitmiş olur tarzı parayonalara sahipsen, o zman kötü işte
ama azalıyor yavaş yavaş o korkular.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ol kurtul yanarkoz yaparlar sanırım zaten. uyanıkken aççakları hali yok burnunu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...