BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ühühühüüh çok korkuyorum ya. İki senedir kaçıyordum ameliyattan . Olaya gelicek olursak ben çocukken çok yaramazdım :P ve bunun sonucu burnumu iki kez kırdım eheheh doktorlar 18 inden sonra ameliyat edicez demişlerdi ama ben korktuğum için 3 senedir filan kaçıyorum :) . Ya ölmekten bişi olmasından değil o inelerden korkuyroum bide törpü yapıcaklar :( . Ama annem bu sefer kafaya feci taktı isviçreden gelip ameliyat yaptırıp geri gidicek ühüü korkuyorum yaa :([signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 21 yaşında adam iğneden korkar mı? ayıp.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 korkuyorum ben alla alla :( çok korkarım iğneden valla hem o kadar büyük bişi ya ühüü[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gerçekten çok ayıp hiç yakıştıramdım nıçnıçnıç[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: BeIlow, 26 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: korkuyorum ben alla alla :( çok korkarım iğneden valla hem o kadar büyük bişi ya ühüü yok ufacık ne büyüğü[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 walla bende 18 yaşındayım ama hala iğneden korkuyorum.. en son sunnetten sonra bi daha iğne omadım ve olmakta İSTEMİYORUM:...:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sünnet iğnesini hiç hatırlatma lütfen :D[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=Bumu büyük][/spo] yaw ilerleyin yaawww ilerleyin bırak yaaa[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 narkoz yok mu, iğne neden?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 iğne falan değilde,sedyeye yatırıp goturuyolar ya ameliyathaneye ,yukarda paso ışıklar geçiyo falan,beni feci tribe sokuyo onlar,istemiyorum geri goturun beni diyesim geliyo o safhada..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 spoilerı açtım içim çok fena oldu be :D[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Küçükken bende ameliyat olmuştum.Annemin kucağındaydım sonra yeşil elbiseli bir amca gelmişti ''Hadi gel bakalım.'' demişti.Ben hala olayı çakmamıştım.Bir kapıdan içeri girdik ameliyat masası filan görünce jeton düştü bende.Adam gel muayene edicez seni korkma dedi ve beni masaya oturttu. -Hangi takımlısın sen bakim? -Fenerbahçeee -Bak canım şimdi sana ufak bir iğne yapcaz. -Ne,iğne mi? Ben hemen kaçmaya çalıştım ama nafile hepsi kollarımdan tuttu.Epey direndim sonra iğne yapamadılar, narkoz verdiler böeğ iğrenç kokuyordu.Gözlerim karardı ve derin bir uykuya daldım. Neyse o yüzden söyleyin sizede narkoz verebiliyorlarsa versinler.En azından birşey hissetmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben de olucam burnumdan (kırık, et var, büyük) de nerede olucam felan bilmiyorum[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bendede aynı sorunlar işte :) ehehhee korkuyorum ama ben 2 yıldır kaçıyorum :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nıhahahh önce kırcaklar bidaha burnunu çekiçle falan çiviyi sokuolar burnuna sonra vuruolar çekiçle kırıolar sonra düzeltip yolluolar :D:D:D narkoz tavsie etmiorum ne kadar düşük bi ihtimal de olsa uynanamama ihtimali varmış bildiğim kadarıyla :([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok ben o şeyleri izlemektense narkozu tercih ederim :D[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 al bendende o kadar ne zmn iğne olayı olsa toz olurum.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: 21 yaşında adam iğneden korkar mı? ayıp. no comment[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende diodum bu herifin neden bole yamuk yumuk kocaman burnu war bak sen ol ameliyati yemin billah cok sekil olursun burun biraz bozuyodu seni[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ehehe ona şüphe yokta ben kendimle barışığım hahaha :) lol sol tarafın az kırıldı o yüzden pek şişik deil sağ taraftan kırdım hep o yüzden orası daha çok şişip gibi bişi burnumda :D[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 deneyimli biri olarak bir kaç bilgi; korkacak bişey yok, sonu mutlu oluyor çünkü hatta ameliyattan sonra ağrın olmuyor; tek sorun nefesi bir süre ağzından alıp vermen, buna bağlı olarak acayip bir şekilde yemek yemek zorunda kalman. 1-2 günde burnundan nefes alırsın. bir de baya bi şiş oluyor, sürekli buz koycaklar yüzüne, 1-2 hafta da o sürüyor, suratın balon gibi ve mosmor olacak, resmini çekersin 1 ay sonra bak çok zevkli oluyor. yani 2 hafta evde dururum dersen rahatsızlık vercek bir durum yok. bir de böle biraz burnumdan nefes versem ameliyat boşa mı gitmiş olur tarzı parayonalara sahipsen, o zman kötü işte ama azalıyor yavaş yavaş o korkular.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yk beno paranoyaya korkmuyorum inelerden korkuyorum :([signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ol kurtul yanarkoz yaparlar sanırım zaten. uyanıkken aççakları hali yok burnunu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben de korkuyorum ama acımasından değil,iğnenin girmesi huylandırıyo beni iyyyyşşhhh[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Met_Lilith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben ameliyat oldum 2 kez .... ilk ameliyatta o dedıklerı yeslli amcalar banda geldi geyık cevırıoduk bı baktım uyumusum.. 2.sındede hıkaye aynı ama çok acımıstı :) aman aman gectı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar