VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 teşekkür ederim.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nice senelere[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: VipeR, 25 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: herşeyim tmm ama bişey eksik işte! :( bu eksik olan şey ne tam olarak???:( ben ariim belki onuda ss yaparız:horace:[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: wildpervert, 25 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: OMG HEP öle bi aşkım olsun istedim inanmıoraam! *!fırt* hain adam hani aşğgin olcağdım? hani lan? kandirikçi.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 saol emir. aramaya gerek yok.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ok sen bilin dogum günün we her anının tadını çıkarmaya bak;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çıkarıcam da henüz bi etkinlik yok! baksana hala bilgisayar başında geçiriyorum.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok mutlu görmedim seni:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet diilim. ama gülüyoruz işte. napalım. hayat üzüntüyle geçmez.beni bu hale getirenler düşünsün artık.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 unuttuk bak arada:) kutlu olsun dogum gunun, ünlemlerin noktalara dönüşmüş, yapma böyle mutlu ol[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 [spo1=2G Ram'i bitiren mesaj] said: unac, 25 Aralık 2005 17:09 tarihinde demiş ki: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: [/spo] unac atma boyle mesajlar korkuyom windows mavi ekran vercek :D Mutlu bir yaş dilerim viper! nice yıllara :D:D Yalnız 25 Aralık da iyiymiş bak bütün hristiyanlar kutluyor doğum gününü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. @dory; çok dikkatlisin ünlemleri çakmışsın. tebrik ederim. bide mutlu olmayı çok istiyorum ama... neyse ya bi yolunu bulucam artık.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: dory, 25 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 25 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: OMG HEP öle bi aşkım olsun istedim inanmıoraam! *!fırt* hain adam hani aşğgin olcağdım? hani lan? kandirikçi. ama ben şey kem :( öle değil ama şey[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hepy pörtlek[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu özel günü kutlayan,kutlamayan herkese çok teşekkür ediyorum. iyiki varsınız![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Nice yıllara..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nice yıllara.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]Bleda, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ...böyle yalan yanlış yalanalr sölüosun .. Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ..selam yeniyim, muyluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sizlerde sağolun arkadaşlar. bitti gün artık. :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 biraz gec oldu ama :tebrikz:[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 happy birthday![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eyw saolun. ama beklediğim gibi geçmedi malesef.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nice yıllara =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sende sağol kardeş.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kutlu mutlu olsun 00:00 olmadan atabildim hehe[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar