Efendy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 indirdiğim bi druid videosunda hibernate spellini normal playerlara atabiliyor bende druid oynuyorum lvl 45 fakat only beasts and dragonkin yazıyor bilgili biri yardımcı olabilirmi...
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hyr kurt a dönüşmüş şamana ayiya çitaya vs dönüşmüş druidlere atabilirsin hunterlerin petlerine atabilirsin playerleri uyutmak icin ya green whelp armor veya neydi o ud low lvl questinden gelen toz onla yapıyordur.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hibernate sadece beast ve dragonkinlere atılıyor onda bi yanlışlık yok. senin dediğin movieleri bende gördüm, o druidler "green whelp armour" denen bi chest giyiyolar. pek iyi bişey değil ama belli bi şansla sana saldıranı 30 saniye için uyutuyor. leatherworker bi arkadaşına yaptırabilirsin çok pahalıya gelmez...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...)
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok teşekkür ederim ilginiz için...
Öne çıkan mesajlar