Efendy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 indirdiğim bi druid videosunda hibernate spellini normal playerlara atabiliyor bende druid oynuyorum lvl 45 fakat only beasts and dragonkin yazıyor bilgili biri yardımcı olabilirmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hyr kurt a dönüşmüş şamana ayiya çitaya vs dönüşmüş druidlere atabilirsin hunterlerin petlerine atabilirsin playerleri uyutmak icin ya green whelp armor veya neydi o ud low lvl questinden gelen toz onla yapıyordur.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hibernate sadece beast ve dragonkinlere atılıyor onda bi yanlışlık yok. senin dediğin movieleri bende gördüm, o druidler "green whelp armour" denen bi chest giyiyolar. pek iyi bişey değil ama belli bi şansla sana saldıranı 30 saniye için uyutuyor. leatherworker bi arkadaşına yaptırabilirsin çok pahalıya gelmez...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok teşekkür ederim ilginiz için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar