bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ortaya laf attık ama ya direk charı verirse xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 20:16 tarihinde demiş ki: ortaya laf attık ama ya direk charı verirse xD ortaya büyük laf attn:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Necro, 26 Aralık 2005 20:07 tarihinde demiş ki: said: Zayl, 26 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: tümeziklerde mevcut o3 arenada bekliyorum :) Ağaç oldum hadi ama......[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nese ses yok zaten bende de gb yok bölece topic patlamaya yüz tuttu :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bubbaChucks, 26 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: nese ses yok zaten bende de gb yok bölece topic patlamaya yüz tuttu :D karışmayın topiclere dün yarm saate 20 sayfa yazp topic patlattkta ne oldu 3 kişi( ben , aware, marl0_on ) çöpe gitti küsüm ben moderatlara:horace:[signature][hline] [Bu mesaj JiBer tarafından 26 Aralık 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 var var güle güle tak .. ama ben iron neckleck imi çıkarmam :D[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 araya bende sıkıştırdım 5-10 post :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 dün yarım saate 52 post attmda ne oldu pati bile sayemde dondu girlmez hale geldi bzi kutlayacaklarına geyiq alanımızı çöp yaptılar küstüm ben[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hehe banlanmadigina dua etceene :D[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 C1 de Troll King var Kesebilecek Baba yiğit var mı :D yeni konu açmak istemedim....[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 30 saniye içinde ölür o tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki: hehe banlanmadigina dua etceene :D aware de öle dedi ama daha güzel planlarımız war ;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: cado, 26 Aralık 2005 20:30 tarihinde demiş ki: 30 saniye içinde ölür o tk ortalıkta adam yok tk nın yanındayım kesecek adam yok[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yalnız ben olayı yeni çaktım genellikle kardan adamın bossundan düşüyomuş. Ben mink kardanadamlardan çıkan kutulardan kırdırdım ve bum çıktı bu yüzden şaşkındım =)[signature][hline]İsim: Janborg lvl: 60 assassin Server: Cypher - Karus [Bu mesaj dlhangman tarafından 26 Aralık 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu yılbası patch i arkdasın dan bi cok sacmalıklarıda getirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar