banker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 internet explorer ile firefox lada aynı sorun netscape lede neden oldugunu anlıyamadım bir sorun var. sorun şu; her hangi bir siteye genelde tüm sitelere paticik.com dahil. 3 4 kez deniyorumo zaman girebiliyor. bir terslik oldugunu anladım ama ilk zamanlar aldırış etmedim 1 2 haftadır aynı sorun devam ediyor. 3 4 5 bazen 8 9 kere deniyorum o zaman giriyor. ne yapıcam format atmaktan başka ??[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 browserlarla alakalı olduğunu sanmıyorum DNS ile bağlantılıdır. Format ile kesinlikle alakasızdır. DNS ile alakalıysa istersen 1000 defa format at değişmez. DNS sunucularını değiştirmeyi dene...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sorun tarayıcında değil internetinde. adsl de bu sıralar oluyor böyle problemler. dns ile girmeyi dene hatta şşuraya bak oku ;) http://shiftdelete.net/site/content/view/459/1/[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hmm arkadaşlar kablo net kullanıyorum. dns sunucusunu otomatik al diyoruz biz adsl deki gibi degil :([signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yarın kablo nete söylerim bu durumu abi nedir bu ya ben bir siteye girmek için 9 keremi siteye giricem. Hayyt[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar