Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 maltepe üniversitesinin dragos kampüsündeyim.. bu kampüste 2 senelikler var ve resmen eziliyoruz okulda hiç bir aktivite yok, çevresind egitcek yer yok yandaki cafe hariç orası da hergün bayıyor. yukarki kampüsle dragos kampüsüni karşılaştırdığım zaman üzülüyorum.. burayı düşünenler bi ka kere daha düşünsünner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 maltepe'de ark war buluşma ayarlıyayim istersen =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eğer yukardaysa şanslı ama dragos kampüsüyse onada üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o kadar bilmiyorum dragos mudur tragos mudur ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 marmara egitim koyu'da imis =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 işte o yukarda ve çok şanslı.. onlar bizim gibi ezilmiyor her türlü etkinlikleri ve imkanları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 geçmiş olsun sana.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yukarsida yalan pek uzulme o yuzden 5-6 yılı var o egitim kurumunun adam olmasi icin uni ye ps2 cafe benzinci otel acan zihniyet var basta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 valla aşağısı çok fena en aızndan yukarda düzgün yemek yenilecek yerler var, zaman geçirebilcek yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende dragos kampüsündeyim sen hangi bölüm? ilk senen mi?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet ilk sene turzm ve otel işletmeciliği sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende film yapımdayım 2. kantin gerçekten berbat, üniversite gibi değil orası :) belki de böyle olması daha iyi.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yavuz hocayla aran nasıl? :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D iyi allahtan.insan bi süre sonra alışıyo okula hiç umursamıyosun bile etrafta ne var diye.bana zor gelen yeşilyurttan dragosa gitmek![signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 senin işin baya zormuş ya adın ne senin? sizin sınıftan birilerini tanıyorumki zatensınıfınız çok kalabalık değil sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bizim sınıf az evet 13 kişi fln.sizin bu sene yeni yönetmelik varmış biraz sıkı galiba.geçen sene devamsızlık için bi sınır yoktu çok güzeldi :) benim adım can bu arada[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu sene %30 devamsızlık ama ben bu gidişle kalıcam :) bi de geçme notu 70 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet o 70 kötü olmuş, 50ydi ne güzel gerçi bize gene 50 :) devamsızlık aynı ama.neyse başarılar sana zaten 2 sene hemen geçer.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 inşallah öyle olur...2 sene bitsin başka bişi istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 msn adresleriniz ne sizin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar