Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maltepe üniveristesi dragos kampüsü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maltepe üniversitesinin dragos kampüsündeyim.. bu kampüste 2 senelikler var ve resmen eziliyoruz okulda hiç bir aktivite yok, çevresind egitcek yer yok yandaki cafe hariç orası da hergün bayıyor. yukarki kampüsle dragos kampüsüni karşılaştırdığım zaman üzülüyorum.. burayı düşünenler bi ka kere daha düşünsünner
Mesaj tarihi:
bende film yapımdayım 2. kantin gerçekten berbat, üniversite gibi değil orası :) belki de böyle olması daha iyi.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Mesaj tarihi:
:D iyi allahtan.insan bi süre sonra alışıyo okula hiç umursamıyosun bile etrafta ne var diye.bana zor gelen yeşilyurttan dragosa gitmek![signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN
Mesaj tarihi:
bizim sınıf az evet 13 kişi fln.sizin bu sene yeni yönetmelik varmış biraz sıkı galiba.geçen sene devamsızlık için bi sınır yoktu çok güzeldi :)
benim adım can bu arada[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN
Mesaj tarihi:
evet o 70 kötü olmuş, 50ydi ne güzel gerçi bize gene 50 :) devamsızlık aynı ama.neyse başarılar sana zaten 2 sene hemen geçer.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN
Mesaj tarihi:
msn adresleriniz ne sizin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
  • Yeni Oluştur...