HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Beyler kompozisyon yazmam istendi de hiç beceremem kısa birşey olsa da olur ; Konu - Mevsimler insan davranışları üzerinde etkili rol oynar mı oynamaz mı .... Valla yarına yetiştirmem lazım yardım ltf :([signature][hline]Platon, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben tavşan avlamak istiyorum beni karsı takıma verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gençlik tam gaz gidiyo.müthişsin bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaf walla benimde yarın edb sınavım war sozel biri beni çalıştırıwerse ya hiç annamıom böğüüğö[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yazın insan eglenmek ister kısın evden cıkmamak ister baharda ciftlesmek ister[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mewsımler hem ınsan dawranıslarında hem hastalıklarda hem de psıkolojıde cok etkılı bunları genıslet ıste azızım sımdı kompozısyonun tamamını ısteme yanii :)[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bizim kapici ilkbahar ve sonbahar da deli hastanesine gidio ornekleme olarak bunu verebilirsin[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 girişte mevsimlerin kişilerin psikolojilerini etkliliyip etkilemediğini düşündüğünü yaz gelişme de bir kaç paragrafta bu fikre niye inandığına örneklendirmeler yap sonuçta da girişle gelişmenin karışımından bişi yaz olsun bitsin kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar