Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Troy Filminin Gıprıçça versiyonu 18+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Orijinal:
Achilles:You know what s waiting for you out there?IMMORTALITY!GO!TAKE IT!IT S YOURS!

Gıprıççası:
Halil:Lan olm gavgadan sonra size bi sürprizim var..Orayı görüyonuz mu lan?Gancık var,zigiş var!

Bi de o ağır kıbrıs aksanıyla konuşunca acayip komik oluyor.İndirip de gülmeyen pm den hakaret edebilir.Çok iddialıyım[signature][hline]Order Within Chaos....
Mesaj tarihi:
Abi hergün ben kopuyorum zaten.KIbrıs acaip eglencelı bı yer muthıs bı kız gormustum gıttım masasına merhaba falan dedım kız Napan gardaş dedi????? ölüyordum gülmekten
Mesaj tarihi:
İndiriyorum valla faso fiso çıkarsa bilmiyorum..
1 saat asdf[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
Yok abi ben uğraşamam 30kb ile atıyor sabaha iner :D
Ama sıkıştırsalardı .dat olmsaydı daha iyi olurdu[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Mesaj tarihi:
Paticek göçertiriz bu database ii....
Teraziyi bi buluyim tıklıyacağım...
Kötü çıkarsa chaos haberin olsun saydırıcam...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar...
-Bizim imamın duaları critical çakar...
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
said:
InneR_ChaoS, 24 Aralık 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Hakaretlerinizi pm den bekliyorum xD
Yolluyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar...
-Bizim imamın duaları critical çakar...
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
  • Yeni Oluştur...