Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Oyun vardı v2 veya 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şimd bir oyun vardı adını unuttum ühühü :) hani bi karakter vardı donald duck gibi böle gözleri bağlı samuray tipinde 2d karşıdan gösterişli grafikler vardı :) Ördek samuray gibi giyiniyordu gerisini hatırlamıyorum gözüde bağlıydı sanırım :) bu oyunun adı neydi _?[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
beilow bilg oyunu olduguna emimisin? dedigin oyun bana sanki internet bölümündeki bi oyunu hatirlatti gibi?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Mesaj tarihi:
yok yok eminim eski bir oyun bilgisayarımda oynuyordum :) eski ya yeni deil 98 zamanıdan filan olabilir :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
Vay be bilgisayarım geldiğinde gidip aldığım ilk oyun.Şimdi görünce bir garip oldum.Çok zevkli bir oyundu acayip kombolar vardı.Şimdi tekrar yükliyim bari.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
  • Yeni Oluştur...