HoLyDream Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaf bu adam ne cabuk 60+full shell+7 oldu annamadım adamın sattıgı hersey +7 a.q warmı aklı eren sızCe nasıl yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eski bir oyuncunun name change atılmış hali o , onu oynayan oyunu bıraktı , o char eskiden human lardaki noname klanındaki masakaridir[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu olimpiada ama bende gördüm adam daha olimpia açılalı 2 hafta oldu full shell +7 oldu merchant açmış bi baktım ms +7 ss +7 set chitin +7 dd 25 helmet fp fln ne ararsan vardı ilginç[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o adam dogru yada degil 1 aya kadar önce gerek msn de gerekse oyunda..istedigin her itemi dolar cinsinden bulurum diyen bir adam..o adamin +7 yada +8 satmasi cok garipsencek bir olay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yani 10 tanede gm olsa hiç gm olmasada bi farkı olmuyo serverların.cypher bu olayların biraz azıtılmış hali.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi cypher servermı ya orda oynayana Allah akıl fikir versin hele bide legal yollarla oynamaya çalışıyosanız yazık derim :)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 niye bu kadar abartıyosunuzki.adam lvl 60 olmuş..en azından boss vs. keser itemi düşrür.sonra da parası warsa gider trina alır bi ton.+7 yapar.illa legal mı olması lazım.ayrıca ispatı warmı ? illegal olmadıgına kanıdı yoksa buraya yazmayın.[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan [Bu mesaj Cr0w292 tarafından 26 Aralık 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 2 gün sonra bana nası 2000 vuruyo bu adam die topic açmazsın inşallah..[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 en ii kanıt bu oyuınun KE olması bu gune kdr bir cok şey oldu lag .vs lagg ı gider mek için KE i getirdiler ne oldu ardından yeni sorun lar skil bug bug v.s bunlar boyle surer gider adamlar bide yılbası için yeni patch getirdiler ne oldu yeni bug pehhhh bu gm ler oldu surece oyunda her bi POK olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 legal olduğuna dair bi kanıtta yok. biraz zorlarsan zihnini hangi seçeneğin daha yakın geldiğini anlarsın. 1 kaç ay önce worm yarışı yapılan bi server da full+7 shell yapılamaz bence. cypherda bile 3 ay içinde böle olmamıştı ve cypher da ilk açıldığında göz bebeğiydi,en legal serverdı ama yinede olimpia derim tabii. cypher la karşılaştırılmaz.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Cr0w292, 26 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: niye bu kadar abartıyosunuzki.adam lvl 60 olmuş..en azından boss vs. keser itemi düşrür.sonra da parası warsa gider trina alır bi ton.+7 yapar.illa legal mı olması lazım.ayrıca ispatı warmı ? illegal olmadıgına kanıdı yoksa buraya yazmayın. Hadi bakalım 1 aylık serverda full shell +7, raptor +7 kullansın bunun 10 katı itemı satmaya kalksın bizde yazmayalım. Nasıl bir kanıt istersin parmak izi, DNA testi ? Sana Zeka Testi ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evt orası oyle ama bu gm hiç iş yapmıyo :D yeni patch leri getirip koyuveriyolar ne ilgi var ne bişey bi msj atıom taaa 7 gun sonra gelio pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o sozum graveyard aydı :D pardın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya herkesin elinde bardish horn cross varken daha doru düzgün serverda 60 adam yokken en fazla 57 58 varken adam full +7 shell nasıl yapar aklın alıyomu bunu ?[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu adam eskiden aresde oynuyordu ve oradaki bulunan itemleriyla tüm itemlarını olimpia ile takas etmis bu adamın rice cake ile hq kestiği ve dm farm yaptığı söyleniyor :S[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Necro, 26 Aralık 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Bu adam eskiden aresde oynuyordu ve oradaki bulunan itemleriyla tüm itemlarını olimpia ile takas etmis bu adamın rice cake ile hq kestiği ve dm farm yaptığı söyleniyor :S Neyle kimle takas etmiş kimde +7 shell varmışda takas etmiş ???????? Rice cakeleri nerden bulmuş ? 150000000 tane abssymi kırdırmış? Bu adamla ilgili yasal hiç bir halt yok 2x2=4[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Neyse isteyen yapar .... koy abyss e charı sabaha 3xx abyss kırdır ohş 3 parça gauntlet bas +5 e bus +6 bus + trina ye babanın paraları...... xD[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ozan bende bu adamı merak ediyorum önceden tamam dedim adam warrior boss keser dm keser shell droplar +4 +5 +6 yapar raptor bulur +5 +6 dedim ama full +7 set +7 raptor biraz fazla hadi bi cesaret onlarıda yaptın be insaf +7 shell set merchant açmış daha 1 aylık serverd..[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 +7 raptor yok +6 kullanıo :D anlayışş[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alper abiye söle ben formatladım makinayı beni beklesin expe başlamayın ben gelmeden yatarsınız...[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Necro, 26 Aralık 2005 19:49 tarihinde demiş ki: +7 raptor yok +6 kullanıo :D anlayışş belki yine bi drop bug falan olmuştur raptor+9 rare itemler gibin adam setini düzmüş bi d üstüne ikincisini yapmıştır :D belli olmaz yani knight bu kutudan ne çıkıcagını asla tahmin edemezsin :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben apos a bıraktım başım ağrıo :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Nation i ne bu adamin?[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 org :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 AGA bu adam gm olmasın o.O[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar