Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herbalife

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahueueh
gördüğüm en gerzek ticaret mantığı
hey allahım :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
hehe biliyorum bu resmi
bir de bu herbalife'da her geçen gün ürün yelpazelerini genişletme çabası da var,bunu da genelde en çok satılan ürünlerde yapıyorlar,bir de iade garantisi veriyorlardı sanırım
bi arkadaşım yazın buna üye oldu,baya bişi anlattı bana ordan biliyorum
ben üşengeç biri olduğum uğraşamicağım için sallamadım aklımda kalanları yazıyorum=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
mantik aramak yersiz.ya bide bunun gibi propoganlara kapilip bu tarz islere giren insanlarin aklina tukureim =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
direk pesin atma

ben forever bright aloevera dis macunu kullaniyorum omrumde bu kadar iyisini gormedim.

Dislerim cok hassastir, agzimdada eskiden bazi zamanlar koku oluyordu. bu macunu kullandigim 2 senedir muthis yani.

ha diger islerini bilmem macunu zor bulunuyor ama muthis tek kelmieyle.

said:
MyDyingBride, 24 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
ya bi sirket daha vardi bole aloe vera miydi neydi animsayamadim oda ayni bu tarz seyler pes "para" etmez..
Mesaj tarihi:
walla benim bi akrabaam bole seylerle ugrasiodu arada banada getiriodu ondan bundan hic bir yararini gormedim auha[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
eleştirilerimiz ürünlerinden ziyade bu tip firmaların yapılanma consept lerine[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
e yani işte.bu işin aslını öğrenmek amacım.ürünlerini daha düşünmedim bile.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
Titan saadet zinciri gibi bişey.Olaya ilk girenler en büyük kaymağı yiyor.Mantık olarak herkesi üye yaptığında en son üye olanlar para kazanamayacak.Sistem bi yerde kendi kendini çökertiyo yani.

Aloevera olayını istanbulda eczacıların katıldığı bir seminerde açıklamışlar.Yeni bulunmuş birşey olmadığını.Bahsedildiği gibi süper über bi bitki olmadığını anlatmışlar.
Kaynak:eczacı komşumuz.

[Bu mesaj Buzx tarafından 25 Aralık 2005 04:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amerikan tipi saadet zinciri iste ama ortada bir urun oldugu icin o kadarda vahim bir durum degil ne var ki urunleri piyasa acisindan cok zayif oldugu icin ilk defa girdikleri ulkede yere 89 derece aciyla cakilan bir karlilik oraniyla devam ediyorlar gene altta kalanin cani cikiyor .

dandik urunleri satabileceginiz es dost cevreniz genisse kabul edilebilir zararlarla isin icinden siyrilma imkani var bizim titan gibi degil en azindan .

aloe vera ya gelince yuzyilin en buyuk kolpalarindan birisi . tek faydasi kozmetik vs gibi urunlerde kimyasallarin yedirilebilecegi ucuz bir katik maddesi .

[Bu mesaj huun tarafından 25 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yuh bu şekilde olduğunu bilmiyordum yasaklanmalı bu şeyler.. haksız kazanç var. haksız kazancın olduğu yerde de kaybetmeler olucaktır.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
huun

hic aloe verali urun kullandin mi?

omrumde bu tur saadet vs zincirlerinden haz almadim. almamda.
ama aloe verra gercekten guzel bir malzeme. Sistemleri nasil bilmem ama gercekten guzel bir urun.
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 25 Aralık 2005 04:22 tarihinde demiş ki:
Öyle demeyin, ceneniz ve çevreniz çok iyi ise birde Supervisior iseniz mükemmel para kıracagınız bir yöntem.
Hem yasal, hem gercekten etkili.

Ahahah :D Konuş pir efendi![signature][hline]()_()
('o' )
<== Be Horrible! Like Me!
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 24 Aralık 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
ya sorma ya
bizim diksiyon hocasının arkadaşı orda çok yüksek bi rütbede adam ayda 70 milyar kazanıyomuş
O_o

Oha be neymiş o kişinin rutbesi merak ettim. Ben gitmiştim bunların o komik seminerlerine. Orda en çok kazanan ayda 4-5 milyar kazanıodu. Sen biraz attın gibi geldi :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 25 Aralık 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
said:
ya sorma ya
bizim diksiyon hocasının arkadaşı orda çok yüksek bi rütbede adam ayda 70 milyar kazanıyomuş
O_o

Oha be neymiş o kişinin rutbesi merak ettim.

Lieutenant Genaral
Mesaj tarihi:
said:
Sie, 25 Aralık 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
said:
NuKe, 25 Aralık 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
said:
ya sorma ya
O_o

Oha be neymiş o kişinin rutbesi merak ettim.

Lieutenant Genaral

ahahaha
sonra nooluyor epic aleovera mı veriyorlar?
Mesaj tarihi:
Herbalayfla, aloaloverayla falan para kazanamazsınız.

Ama Dalevera diye bir şirket kurup işe en üst rütbeden başlarsanız trilyon kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Mesaj tarihi:
yamuluyorsam düzeltin titan zinciri gibi bişey değil mi ?[signature][hline]We want war, wake up !

[Bu mesaj kingpin tarafından 26 Aralık 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aloe vera yasaklanmadı mı?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
  • Yeni Oluştur...