SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya aranızda varmı üye .varsa bizde bi jaguar alalım artık . katılalım şunların saadet zincirine :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
laverda Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nedir ki o?[signature][hline]laverda yalan oldu..
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 annemi çok pis gaza getirmiştim ama vazgeçti kadın ya... ne memurlar köşeyi döndü sayesinde şerefsizim[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya sorma ya bizim diksiyon hocasının arkadaşı orda çok yüksek bi rütbede adam ayda 70 milyar kazanıyomuş O_o[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 konuya fransız kalma diye buna derim. Arkadaşlar bi link bi resim bişey yauuu![signature][hline]The Blood is Love.
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok artık nedir arkadaşlar bu söleyin bakim ogame gibi bişemi yoksa :P[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 abi herbalife ın logosu falan varmı bilmiorum ki. fight club gibi bişey bu :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 samsunda da tanıdığımız var bi kadın çok kötü durumdaymış yazın komacan bi ev falan aldı.3 katlı böle çok pis kıskanmıştım. herbalife bakım ve kilo kontrol ürünleri satan bi şirket üyesi oluosun şirketin ya batıosun ya çıkıosun ya da hiç bişe yapamıosun.zaten başka ihtimal yok sanırım. bi de toplantılarda çok çılgınca şeyler yapıolar [signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm [Bu mesaj pogodi tarafından 24 Aralık 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pogodi tarafından 24 Aralık 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 annem üye satış yapıyo gayette iyi :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 annen bana da sölermi abi bende gireyim[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hakketen nası uye olunur bızde de kullanılıodu bı ara ama uye olayı falan nasıl bılmıorum yaa[signature][hline]so much for my happy ending...
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya ilk başta tırstım titan gibi olmasın falan diye ama alakası yok bok gibi para kazananlar var ya[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 was is das? EDIT: O.o [signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 24 Aralık 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eksisozluk te pek bi güzel anlatmışlar[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 seminerlerine gitmiştim tiksindim dialoglardan döndüm eve...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yalan bu isler herkes debelenio ama hic bi kazanclari yok[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 genelleme yıpmıııı[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 genelleme yapiorum cunku cok dusuk yuzdeyle basarili olan var gibi gelio bana ve bu bana genel gelio =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hepsi kolpa ya bırakın şener sen gibi bi adam geliyo laf yapıyo bi ton bütün çalışanlar sürekli ona çanak tutup alkışlıyo adam ne dese gaza geliyolar maçta gibi hissettim kendimi herkeste bi gaz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bi gun bi sekilde gazetede ilan gordum eglencesine aradim. Cagirdilar felan gitmedim. Bi hatun vardi sekreter kene gibi yapisti , surekli ariyo sonra bir gun toplanti mi parti mi ne var dediler. 10 ytl giris. Yemek memek. Sona dedim ben ogrenciyim veremem de gelememde. Israr etti ben vericem paranizi felan. Neyse gittik oh beleş yemek kofteler izgaralar ucusuyo kafada bizim. Aha bi cikti hap!!. Hazirmiyiz diye bagirdi lavugun biri. Baktim kelli felli tipi duzgun takım elbiseli adamalar bole hapia tip kendimi cok iyi hissediyorum enerji doluyum felan demeye basladi. Tarkan " Kuzu kuzu" calmaya basladi. Millet oynuyo felan. Kactik direk. Budur.
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @Sie: Adamların yapısını öğrendiğim için yaşadığın atmosferi aynen hissedebiliyorum :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya bi eleman vardi. Iste bu ise baslamadan onceki hali bide sonraki halinin fotosu vardi bi kosede. Onceki hali "Veresiye Satan" sonraki hali " Pesin Satan".
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 deli gibi para kazananların çoğu eski üyeler zaten öyle yüksek miktarda kazanmanız için zincirin üst kısımlarında olmanız lazım,üst kısımda olmak da ya eski bir üye olmaktır ya da sizden sonra altınıza ne kadar insan sokacağınıza bağlı,tabi sokacağınız kişiler de boş durmicak başkalarını sokucak,ve bu giren kişilerin de sonuçta pasif değil aktif üyeler olması lazım bir de uzun vadede size dönebilicek bişi bu,yani öyle hemen kazanmaya da başlayamassınız,ilk başlarda sadece o markanın ürünlerinden indirim şeklinde bişiler kazanıyorsunuz,sonradan birşey almasanız bile ek para geliyor vs. yani uğraşmanız gerekir baya,ve aktif üye bulmanız lazım alt kollarınıza sokmak için[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oha bunlar illuminati o zaman ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya bi sirket daha vardi bole aloe vera miydi neydi animsayamadim oda ayni bu tarz seyler pes "para" etmez..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Öne çıkan mesajlar