matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya sizce nasil bir araba duz boxsterla top gearda bayag alay etmislerdi boxster s nasildir sizce carrera demeyin arada daglar ovalar kadar fiyat farki var bence boxster cok daha guzel tip olarakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi top geardaki adam ikili oynuyo ben söliyim.para yiyo onlar şirketlerden :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Top geardaki adam birtarafımda değil bana boxtser ı versinler ben o beğenmedikleri haliyle de kullanmaya razıyım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 selam, alman değil mi? ölüsü bile güzeldir :P (nasıl bir mantıksa artık) ben arkasını biraz biçimsiz buluyorum okadar. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 okke para bende bunu bekliyordum yari siparisimi kesinliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Alınca bi tur verirsin artık, direkten dönüp gelirim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hehe once parayi bir bulayim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 lise yillarimda bi cocukta vardi boxster onla okula gelirdi simsiyah guzel arabaydi ama yine de porsche'ye yakismayan bir arabaydi bence sekil performans, simdi ogrendim o arkadas ferrari ve yeni M5'e terfi etmis.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben geçende Kavacık'ta Gima'ya doğru Cayman S ile arka arkaya indim. Önce "S" 'i gördüm dedim herhalde Carrera'dır. Sonra birden y gördüm bi tane. Lan dedim yoksa bu Most Wanted'da 5. adama gelip hala kullandığım Cayman S'mi dedim girdim arkasına biraz (Trafik vardı tabi :P) Yakından baktım hakkaten Cayman S. Adam yolda duramıo hafif zigzaglar felan. Artık ayağının ayarımı yok bilerek mi yapıo anlayamadım :D Porsche ölüsü bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: _Mordrac_, 22 Aralık 2005 01:08 tarihinde demiş ki: lise yillarimda bi cocukta vardi boxster onla okula gelirdi simsiyah guzel arabaydi ama yine de porsche'ye yakismayan bir arabaydi bence sekil performans, simdi ogrendim o arkadas ferrari ve yeni M5'e terfi etmis. o cocukla bi tanistirsana beni :D :D :D :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Nolacak boxster dan M5 e terfi ettiyse, bende kırmızı bisikletten opel e terfi ettim. Hangisi daha zor bir düşünün:) edit: imla hatası [signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- [Bu mesaj JsH tarafından 25 Aralık 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 selam, saygı duydum şimdi :) bence de en iyi atılım sende. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hocam o ''ölüsü gider'' değilmiydi?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Jeremy'i referans almayın, eleman Ferrari fanatiği ve ne olursa olsun Porsche'ye kıl. Porsche olsun bizim olsun diye bitireyim. Almandır yapmıştır, Jeremy bir tanesini parçalayana kadar canı çıktıydı bir Top Gear programında.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Biliyorum o programı, porsche nin üstüne piyano falan atıyordu:) Bakın paramecium anladı beni, önemli olan porsche den m5 e değil, 2 tekerden 4 tekere geçmek:P Hey gidi hey hala duruyor bodurmda kırmızı bisikletim.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar