Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

porsche boxster s

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sizce nasil bir araba

duz boxsterla top gearda bayag alay etmislerdi

boxster s nasildir sizce

carrera demeyin arada daglar ovalar kadar fiyat farki var bence boxster cok daha guzel tip olarakta
Mesaj tarihi:
lise yillarimda bi cocukta vardi boxster onla okula gelirdi simsiyah guzel arabaydi ama yine de porsche'ye yakismayan bir arabaydi bence sekil performans, simdi ogrendim o arkadas ferrari ve yeni M5'e terfi etmis.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Ben geçende Kavacık'ta Gima'ya doğru Cayman S ile arka arkaya indim. Önce "S" 'i gördüm dedim herhalde Carrera'dır. Sonra birden y gördüm bi tane. Lan dedim yoksa bu Most Wanted'da 5. adama gelip hala kullandığım Cayman S'mi dedim girdim arkasına biraz (Trafik vardı tabi :P) Yakından baktım hakkaten Cayman S.

Adam yolda duramıo hafif zigzaglar felan. Artık ayağının ayarımı yok bilerek mi yapıo anlayamadım :D

Porsche ölüsü bile yeter.
Mesaj tarihi:
said:
_Mordrac_, 22 Aralık 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
lise yillarimda bi cocukta vardi boxster onla okula gelirdi simsiyah guzel arabaydi ama yine de porsche'ye yakismayan bir arabaydi bence sekil performans, simdi ogrendim o arkadas ferrari ve yeni M5'e terfi etmis.

o cocukla bi tanistirsana beni :D :D :D :D[signature][hline]Who can explain?
Mesaj tarihi:
Nolacak boxster dan M5 e terfi ettiyse, bende kırmızı bisikletten opel e terfi ettim. Hangisi daha zor bir düşünün:)
edit: imla hatası
[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---

[Bu mesaj JsH tarafından 25 Aralık 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Jeremy'i referans almayın, eleman Ferrari fanatiği ve ne olursa olsun Porsche'ye kıl.

Porsche olsun bizim olsun diye bitireyim. Almandır yapmıştır, Jeremy bir tanesini parçalayana kadar canı çıktıydı bir Top Gear programında.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Biliyorum o programı, porsche nin üstüne piyano falan atıyordu:)
Bakın paramecium anladı beni, önemli olan porsche den m5 e değil, 2 tekerden 4 tekere geçmek:P
Hey gidi hey hala duruyor bodurmda kırmızı bisikletim.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
  • Yeni Oluştur...