Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

porsche boxster s

matama

Öne çıkan mesajlar

Ben geçende Kavacık'ta Gima'ya doğru Cayman S ile arka arkaya indim. Önce "S" 'i gördüm dedim herhalde Carrera'dır. Sonra birden y gördüm bi tane. Lan dedim yoksa bu Most Wanted'da 5. adama gelip hala kullandığım Cayman S'mi dedim girdim arkasına biraz (Trafik vardı tabi :P) Yakından baktım hakkaten Cayman S.

Adam yolda duramıo hafif zigzaglar felan. Artık ayağının ayarımı yok bilerek mi yapıo anlayamadım :D

Porsche ölüsü bile yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 22 Aralık 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
lise yillarimda bi cocukta vardi boxster onla okula gelirdi simsiyah guzel arabaydi ama yine de porsche'ye yakismayan bir arabaydi bence sekil performans, simdi ogrendim o arkadas ferrari ve yeni M5'e terfi etmis.

o cocukla bi tanistirsana beni :D :D :D :D[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

Nolacak boxster dan M5 e terfi ettiyse, bende kırmızı bisikletten opel e terfi ettim. Hangisi daha zor bir düşünün:)
edit: imla hatası
[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---

[Bu mesaj JsH tarafından 25 Aralık 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Jeremy'i referans almayın, eleman Ferrari fanatiği ve ne olursa olsun Porsche'ye kıl.

Porsche olsun bizim olsun diye bitireyim. Almandır yapmıştır, Jeremy bir tanesini parçalayana kadar canı çıktıydı bir Top Gear programında.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum o programı, porsche nin üstüne piyano falan atıyordu:)
Bakın paramecium anladı beni, önemli olan porsche den m5 e değil, 2 tekerden 4 tekere geçmek:P
Hey gidi hey hala duruyor bodurmda kırmızı bisikletim.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...