ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bugün bi arkadasimdan duyduguma gore son durum olarak kablo internet deki modem destek bedeli kaldırılmıs ^^ yani sadece turksata odeme yapiyoruz extra bi odeme yok son fiat listesi ][URL=http://imageshack.us][/url][signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur.[Bu mesaj ajmet tarafından 15 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ajmet tarafından 15 Aralık 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ajmet tarafından 15 Aralık 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ajmet tarafından 15 Aralık 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Şöylesi vardı hali hazırda, oradan devam etmek lazım.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kymophobia, eski konuyu araştıracağına adamın mesajını okusaydın keşke bu arada çok güzel bir haber ama doğru mu ki? edit: alternatif geniş bant erişim ne oluyo? kaynağı var mı bunun ya? merak ettim şimdi [Bu mesaj taz tarafından 15 Aralık 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Haber doğru ben 37ytl veriyorum. Harbi o genişbant olayı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: taz, 15 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: kymophobia, eski konuyu araştıracağına adamın mesajını okusaydın keşke bu arada çok güzel bir haber ama doğru mu ki? edit: alternatif geniş bant erişim ne oluyo? kaynağı var mı bunun ya? merak ettim şimdi [Bu mesaj taz tarafından 15 Aralık 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Okudum, düşündüm, yorumladım ve oradan devam edilmesi gerektiğine karar verdim. Bundan sonra her ufak değişimde esas konu eskğide kalsın, herkes yeni başlık açsın o halde. Bana farketmez, banane...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 alternatif geniş bant erişim ne oluyo? adsl kıyas icin koymuslar kaynağı var mı bunun ya? merak ettim şimdi? var tabiki http://www.turksat.com.tr/k_int_ind.html [Bu mesaj ajmet tarafından 15 Aralık 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ajmet tarafından 15 Aralık 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şimdi bu adslden daha mı ucuz oldu[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet aynen oyle[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 öyle görünüyor... Du bakalım. iyiki inat etmişim kabloda kalmakta.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 alternatif geniş bant erişim ne oluyo? upload iki katı diye bişi sallıyım mı ? :)[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben demiştim hizmet bedeli fln yok diye... 8-)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kablo gücü diyelim buna :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 *!kablo modemini aramaya koyulur*[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: RayCharles, 15 Aralık 2005 23:05 tarihinde demiş ki: *!kablo modemini aramaya koyulur* +:)[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya bende kabloya geçmeyi düşündüm 40ms veriyor bu dandik 512k kabloda 8ms alıyordum. 5 kat daha hızlı dns resolve daha hızlı surf :) acılmıyan sayfa yok etc.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: kickass, 15 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: alternatif geniş bant erişim ne oluyo? upload iki katı diye bişi sallıyım mı ? :) adsl vb erisim hizmetleri kıyaslamak icin[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yok ama cok kizgin adamlara , bugun basvurmaya gittim 2mbit icin 2 ocakta basliyormus :-P Huzunluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben aldım 2Mbit, bağladılar hemen?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 http://www.kablonet.com/knet/ şurdaki kablonet firmasında da aynı şey geçerli mi? sitelerinde teknik destek bedelini kaldırmamıslar fiyatlarından hala 49 gözüküyor da?[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benim bildiğim UltraTV ve Kablonet firmaları hala bakım bedeli alıyorlar. Kullanan birileri bilgilendirirse sevinirim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Murk, 16 Aralık 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Benim bildiğim UltraTV ve Kablonet firmaları hala bakım bedeli alıyorlar. Kullanan birileri bilgilendirirse sevinirim. ultra artık modem destek bedeli almıyor onu ii biliyorum ama kablo net icin su an ki durum tam olarak emin deilim ama biri almazken oburunun almasi cok mantikli deil o da kaldirir herhalde[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. [Bu mesaj ajmet tarafından 16 Aralık 2005 09:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 UltraTV KOÇ grubuna geçti Kablo internet te TT den Turksat a geçti ehe kablocuyum ezelden hç canım yanmadı ADSl den ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: kymophobia, 16 Aralık 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Ben aldım 2Mbit, bağladılar hemen? İst tesin sen heralde demi? İzm liyim valla 2 ocak dediler o zmn acilcakmis ; ilginc herneyse cok ta kalmadi 2 sine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oh oh üst üste güzel haberler geliyo. heyo, yuppi ve de holley.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklightsil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bundan iyisi can sağlığı hakkaten iyi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar