Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 dsfgsdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 KFC da bi kova tavuk yemiştim :) ilk başlarda güzel oluyor da sonra uzun bir süre tavuk yiyemiyorsunuz ki 1sene fln oldu hala severek tavuk yiyemiyorum :) onun dışında size yakın yerlerdeki kebapçılar pideciler de güzel oluyor yani tüm ist geneline yayılmamış ama bazı semtlerdeki pideciler çok güzel bebekte boğaziçi üni ye yakın hazal ana vardı :F süperdi lahmacun fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 mecidiyeköy ün tek lideri ortaklar kanat ve dürüm evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben devamlı online kredi kartıyla söylerim yaklaşık 4027043209472309472390 kere söyledim....bi kere kapıda ödenmemiş fln dedi anında online müşteri hizmetlerinden böle böle dedim...aradılar ve hallettiler...çok iyi yapıyolar işlerini böle bazen hatalar olsada (ki restoranın hatasıydı (dominos)) çok iyi bi site...her geçen gün restoran sayısı artıyo...(büfeler fln bile war) ve hayır reklam için para almıorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: KFC da bi kova tavuk yemiştim :) ilk başlarda güzel oluyor da sonra uzun bir süre tavuk yiyemiyorsunuz ki 1sene fln oldu hala severek tavuk yiyemiyorum :) aynen [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:29 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla yerim üstüne bi kova daha yerim hayvan gibi yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ne kfc ne dominos nede little cesar her zaman için pizza max pizza max hepsinden daha iyi bence hele bide o potato wedges yok mu hem 30 m üstüne bedava dvd weriolar istemeden dvd koleksiyonum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kfc, kfc, kfc, kfc, kfc, k... zinger burger menü +hot wings menü promosyonu. da kalktı galba artık. patatesleri bitiremiyorum. orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ataköy için; Şark Sofrası Lahmacun Pizza Hut Çiftlik Evi büyük boy Mc Donalds - Gerçi artık almayı düşünmüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar