Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Suan Acc'me Ulasamıyorum Gmail kullandıgım icin vede 6-7 aydır hic girmedigim sifresini unuttum icin wow sifremi ogrenemıyorum napmalıyım Bliizard'a mail attım ama cevap yok yenı maıl adresimi belirten baska nasıl ne sekılde yardım alabılırım acaba yanlıs yerleremı maıl attım nereye maıl atmam gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hacım, gmail şifreni unuttuysan. gmail sorunu kesin unutmuşundur. gene de forget password'e gir gmail sayfasından olmaz ise. blizzarda serialını vermen gerekecek. siteden beri webmaster'a deil de :D support teame mail atarsan halletmeleri lazım.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 piskolojik bunalıma girdim :( sonunda 2-3 gun ıcınde alamazsam ıntıharı dusunuyorum :D 3 gundur charım yok pc basında hotmail' acık maıl gelmesını beklıyorum adaletine bak dünyanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Blizzard'a serial numaranla durumunu açıklayan bi mail at ingilizce konusunda yardımcı olurum istersen...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Punkcu - Undead Rogue = Guild Hajnal http://www.guildhajnal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar