Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 although we are interested, we do not plan to transfer.... ülser edicekler beni valla[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: fizban, 24 April 2003 21:40 tarihinde demiş ki: oldu vallahi. büyüksün behran, çekecem skinini de, ama authorization bekliom mail için :)[hline]fighting for peace is like screwing for virginity eyvallah özel msj ına bak ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben ençok şuna uyuz oluyorum. bi adamı shortlist e ekliyorum yanında wnt yazmıyo. bi süre sonra siliyorum bu sefer wnt yaıyo yanında benim takım adı.HAydaaa ne iş hocam?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ya bilmiyorum sizde de öylemi ama türkiyenin en hızlı forvetlerinden biri serhat, ama bende pace i 5 diğer özellikleri çok iyi ama,pace i 5 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Oyunu hizlandirma tipleri![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 o bug var kendi oyuncuna interest olma olayı hala buglı 3. packte düzelmesi bekleniyordu sanırım oyuncuları satamıyorsun çok ucuza alıyorlar eskiden 10mil olan adam için min 15-16 verirlerdi şimdi 5 veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 benim kaleci marcos'un degeri 12 milyon$'di bana milan 30 bin$'lik 12 ay vadeli teklif sundu dumur oldum[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hmm? hiç dikkatimi çekmedi yani olması gerekir bi sn deneyeyim.. senin versiyon kaç?[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ehe evet bende de yok :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bende avrupanın en iyi futbolcuları ödülleri hep türklere gidiyo, bazen alakasız adamlar ödül filan alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana30 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: slayer__, 24 April 2003 20:05 tarihinde demiş ki: dana youth diyince aklıma rooney wayne geldi oyunun başlarında free transfer yapılabilen nadide genç forvetlerden ingiltere milli takımında bize karşı oynayan uzun boylu tip abicim o adamı free transfer olarak almayi basarabilen eleman dunyada yok henuz -referans dunyadaki cm4 forumları- sayki sevki ve genclik iste gel dersin gelmez git dersin gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ewet dana gavurlar forumlarda alamadıklarından şikaye ediolardı ama abim manchester a almış nasıl aldıysa 120k$ mı ne vermiş haftalık[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Enhancement Pack 3 çıktı;gavur forumlarındaki iddialara göre oyun bariz bir şekilde hızlanmış,bir sürü major-minor bug düzeltilmiş falan.Patch 46 megabyte ve ısrarla çekilmiyor,server busy...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Arkadaşlar bu cm nasıl sarıyor sizi anlamıyorum. bi anlatın formülünüde bilelim.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Çalıştırdığın takımla ve oyuncularınla duygusal bağlar kurarsan bu otomatikman oluyor. Gerçek oyuncuymuşlar gibi bazen öfkeleniyorsun onlara, bazen de sarılıp öpesin geliyor. Eh haliyle sarıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: sostizm, 17 June 2003 12:03 tarihinde demiş ki: Çalıştırdığın takımla ve oyuncularınla duygusal bağlar kurarsan bu otomatikman oluyor. Gerçek oyuncuymuşlar gibi bazen öfkeleniyorsun onlara, bazen de sarılıp öpesin geliyor. Eh haliyle sarıyor oyun. kesinlikle[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: dana30, 01 May 2003 16:36 tarihinde demiş ki: said: slayer__, 24 April 2003 20:05 tarihinde demiş ki: dana youth diyince aklıma rooney wayne geldi oyunun başlarında free transfer yapılabilen nadide genç forvetlerden ingiltere milli takımında bize karşı oynayan uzun boylu tip abicim o adamı free transfer olarak almayi basarabilen eleman dunyada yok henuz -referans dunyadaki cm4 forumları- sayki sevki ve genclik iste gel dersin gelmez git dersin gitmez cmgamer forumlarında adamın biri manchester a almış yazıyordu...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Arkadaşlar şu kocaman patchi indrdim. En son çıkanı. Oyun Copy protection error veriyor yöntemi bilen vr mı? CD'deki crack'i tekrar kopyalasam olur mu? Yukarlarda biri CMTURKEY.COM'dan crackini indir diyordu, artık yok ööle bişey!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 biri bana 4.0.5de ne değişiklerin oldugu söyleyebilirmi? sanırım datası deişmiş 46mb ondandır yane başka neden o kadar büyük olsun ki bu arada bana oyuncu ismi önerirmisiniz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 aynen ya bi türlü oynayamadım cd protection failed falan gibi bişi diyo deli olcam[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Teşekkür ederim, hemen deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ve en sonunda, Maltepesporla UEFA yı 9.sezonda kaldırabildim. Şimdi sırada şampuanlar ligi var hadi hayırlısı. 2. Lig A ya cıkmak için 4 (3 sezon hemen hemen aynı kadroyla yonamama rağmen ancak cıktım) sezon harcadım o olmasa bu süreyi yarıya indirirdim ama olmadı malesef. Şampuanlar liginden sonra inşallah hedefim England conference takımıyla şampuanlar ligi. Bu arada save/load yapan oynamasın oyunu beah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aşağıda bir başka topic açılmış ona da yazdım ama sanırım asıl burada CM4 tartışılıyor, bir kez de buraya yazayım. Benim oyun, ister patchleyeyim ister patchlemeyeyim, ister crackliyim ister nocd crackini kullanayım bir süre sonra (kısa bir süre sonra) ÇAT edip kapanıyor. Oyun değil bilgisayar kapanıyor. İlginci ayni şeyi notebookda da yapıyor. Biri intel biri amd. Ekran kartları da farklı. Hızları aşağı yukarı ayni. İntel P2000 NB, Asus Athlon XP1800+ DT. Buna bir çare bulabilirsem çok mutlu olacağım, aksi takdirde CM3'e döneceğim. Lütfen yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Başka bir cd satın almayı denedin mi?? Veya orijinal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Çözdüüümmm.... Ya da tesadüfen çalıştı. Tek yaptığım kasanın yan kapağını açıp, kpcaman bir vantilatörü içerisine tutmak oldu. 1 saat kadar kapanmadan çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar