Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CM4 - Sorunlar, sorular

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Kaleci olarak
Isaakson ve Tim Howard çok iyi

Sol d/dml zonneveld tam istediğin adam çok süper,duran toplarda da çok iyi
denizliden servet i defansa alaiblirsin ben aldım 5.sezondayım
özellikleri çok iyi oldu Milan,Roma büyük klüpler hep istiyo,Juventustan Monteronun sözleşmesi biterse onu al o da çok iyi

Bu arada bende şu an Sergen Zidanedan daha iyi nerdeyse ikiside 33 yaşına geldi rui costa yada zidane dan biirini almayı düşünüyodum ama sergen warken hiç gerek yok hem yabanjı kontejanını da doldurmamak lazım,sergenin tek handikapı staminası 2 onu da pres yaptırmayınca maçın çoğunu çıakrtıyo,70-80.dk da filan değiştiriyorum
Gençlerbirliğinde Okan Koç çok süper sağ kanatta
Sosyal ağlarda paylaş

freddy adu'yu sakın unutma, 14-15 yaşında amerikalı bir çocuk ama o yaşa ramen 20 technique var

büyüyünce süper olucak gibi bir his var bende, şimdiden 8-9'un altında birşeyi yok

pogatetz'i alın defansın soluna iyi bayaa

beyhan diye bir türk var, onda da gelecek görüyorum
suat usta çok kötü, heran satabilirim[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

walla cmturkeyde bir editor war ..aliniz denilenleri yapiniz istediginiz oyuncuyu gereksiz guclendiriniz..ama cheater degilsenizde ilginc oneriler ..yabanci forumlarda ninja gaz diye bir taktik war..4 1 3 2 oynatiyor super...fenerbahce ile hilesiz 8 hafta kala +64 averajla sampiyonluk garantiledim tavsiye ederim..yabanci takviyeler olarak ..kanatlara delgadoyu aldim..turkiyeden de okan koc sag kanada m sahinturk de forvette ..pace oyunlarda hersey...m sahinturk 9 shootuyla 40 civari gol atti..ortega ise 3 macta 4 er gol atabildi ..iyidi zevkliydi..

saykilar..murat
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 24 April 2003 19:07 tarihinde demiş ki:
freddy adu'yu sakın unutma, 14-15 yaşında amerikalı bir çocuk ama o yaşa ramen 20 technique var

[/i]
[/b]

iyide onlarda youth contract yapabiliyorsun bence onlar bir 3 4 sene sonra takima baglayabilecegin seviyeye geliyorlar o zamanda gelince buyuk bir takima gitmek icin can atacaklarina eminim muhtemelen 3 4 milyona gidecekler milana filan..

saykilar ..murat
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaşlar için yaptığım listeyi vereyim güzel adamlar var tabi bunlar cm4 daha türkiyede çıkmamışken kopyası fln ftpden dl etmiştik ondan bazılarında kusurlar olabilir

alexander farnerud
wayne rooney
alpay
joel kitamirike
marc bridge-wilkinson
ilker okur
sevan tugyan
ufuk sahan (yada şahan)
freddy adu
leandro (palmeiras)
jose joelson inacio (pavia)
vampeta
athirson
mantorras (bu adam eski cmlerde de iyi birisiydi)
michael chopra
maxwell (ajax)
kevin lisbie
olof mellberg
dirkx jurgen
philippe mexes
cesar (deportivo)
milan baros
joseph yobo
marco gomes
durmus osman
edilson (flamengo)
ruben reyes
salim ayan
irfan
rafael marquez
mido
shola ameobi
peter crouch
michael dawson
theo janssen
mrdja

bir kaç adam daha vardı ama bulamadım şimdi kağıtlara bakmam lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ligde tek problem yabancı oyuncu sınırlaması valla.. onun için scoutlarınızı yollayın türkiyeye (bi de genç oyuncular için yollayın bi tane).. adamlar 2. 3. ligden adamlar bulcak.. zaten ucuz oluyo o tip oyuncular.. bol bol alın onlardan hiiç acımayın valla.. as diil de reserve team'de oynatırsınız ilk geldiklerinde.. sonra beğenmesseniz satarsınız (genellikle genç oluyolar.. aldığınızın 5-6 katına rahat satarsınız).. beğenirseniz de alın koyun takıma.. çünkü yabancı kısıtlaması baya sorun çektirebiliyo öyle (bana çektirmişti).. yine bütçenizin çoğunu yabancı transferine ayırın ama 2M kadar da öyle oyunculara ayırın baya yararı oluyo..
ayrıca:
freddy adu(gelecekte bu adamdan korkuyorum ben acaip şekilde.. 13 yaşında abd milli takımında oynadı ilk maçını, gol de attı), alexander farnerud (kessinlikle verin parayı alın.. çok iyi bi adam), kim källström (bu bana gelmemişti ama almaya çalışın), wayne rooney (bana gelmemişti aynı şekilde.. kahrolsun az maaş veren yönetimler!), esteban cambiasso (real madridde.. 2 sezonunuzda bi şekilde alabiliyodunuz sanırım.. ya free ya loan ya da normal şekilde)
bunları alın en azından almaya çalışın.. bi de mario jardel var.. adam tam bomba.. ne yapacaa belli diil.. ama tavsiyem: alın şans verin bi kaç maç.. güveniyorum ben valla.. (finishing+heading'i 20.. öteki skilleri de fena diil.. 3-3,5 milyona alabiliyosunuz.. paranız varsa alın.. değiyo verdiğinize bence) ayrıca ve ayrıcaa: cmturkey forumunu tavsiye ediyorum.. iyi oyuncular yazıyolar o forumlara[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda genel olarak pek bi hız farkı göremedim de maçlarda, 2d sahaya geçerken daha az kastırıyo makineyi.. extended modda oynuyodum.. galiba yani tam hatırlamıyorum da..
tabi bilgisayardan da olabilir bu kadar yavaşlık (ki öyle) ayrı mesele.. 733 mhz işlemci ve 128 mb ramle ne kadar olursa valla.. ama yine de oynuyorum yavaş yavaaş, saakin saakin..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda hala bi çok bug war

şampiyon olunca oyuncuların morali bozuluyo lol
türkiye kupası alınca düzeliyo

Kontra atak acayip işe yarıyo,atak-defans oynarken hep kullanıyorum
Bugün Bayern münih i deplasmanda tokatladım 3 farkla,gol yedikçe daha da açıldı adamlar :)

Enchancement Pack ler yeni sezonlarda uygulanıyo sanırım,
patchlemeden önce açtığınız sezonlarda işe yaramıyo,bende yine şampiyonlar ligi 2.tur maçında çakışma oldu milli maç la[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form
Let it be known I'm troublesome
Sosyal ağlarda paylaş

birde oyuncu satmanın formülü nedir yahu deli olucam

ilgilenen kulüp var, satış fiyatını nerdeyse yarısı kadar çekiyorum, transfer listesine koyuyorum fakat alan çıkmıyor

dellenmek üzereyim, tek adam satabilmiş değilim oyuna başladığımdan beri[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...