slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 sw/dc mexes auxerrede sonra marquez monacoda bu adam ikiside genç ve iyi defans mexesi alırsan eğer orta saha adamından çok pas çıkarıyor ayrıca ronaldinhoyu alabilirsin sol tarafa şahsen aldım memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 7.5 milyon $'lık bir bütçe verdi kıl yönetim stadı yaptırttım, ondan olabilir mi ? undersoil heating ve 11.000 kişi daha fazla alıyor artık[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Kaleci olarak Isaakson ve Tim Howard çok iyi Sol d/dml zonneveld tam istediğin adam çok süper,duran toplarda da çok iyi denizliden servet i defansa alaiblirsin ben aldım 5.sezondayım özellikleri çok iyi oldu Milan,Roma büyük klüpler hep istiyo,Juventustan Monteronun sözleşmesi biterse onu al o da çok iyi Bu arada bende şu an Sergen Zidanedan daha iyi nerdeyse ikiside 33 yaşına geldi rui costa yada zidane dan biirini almayı düşünüyodum ama sergen warken hiç gerek yok hem yabanjı kontejanını da doldurmamak lazım,sergenin tek handikapı staminası 2 onu da pres yaptırmayınca maçın çoğunu çıakrtıyo,70-80.dk da filan değiştiriyorum Gençlerbirliğinde Okan Koç çok süper sağ kanatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Transfer bütçesi klübün balance daki parasıyla da ilgili,sen stad ı yaptırınca içerden yemiştir ondan az wermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Marinho-Corinthias Cristiano Ronaldo-Sporting Diego-Santos gidin alın....[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 freddy adu'yu sakın unutma, 14-15 yaşında amerikalı bir çocuk ama o yaşa ramen 20 technique var büyüyünce süper olucak gibi bir his var bende, şimdiden 8-9'un altında birşeyi yok pogatetz'i alın defansın soluna iyi bayaa beyhan diye bir türk var, onda da gelecek görüyorum suat usta çok kötü, heran satabilirim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana30 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 walla cmturkeyde bir editor war ..aliniz denilenleri yapiniz istediginiz oyuncuyu gereksiz guclendiriniz..ama cheater degilsenizde ilginc oneriler ..yabanci forumlarda ninja gaz diye bir taktik war..4 1 3 2 oynatiyor super...fenerbahce ile hilesiz 8 hafta kala +64 averajla sampiyonluk garantiledim tavsiye ederim..yabanci takviyeler olarak ..kanatlara delgadoyu aldim..turkiyeden de okan koc sag kanada m sahinturk de forvette ..pace oyunlarda hersey...m sahinturk 9 shootuyla 40 civari gol atti..ortega ise 3 macta 4 er gol atabildi ..iyidi zevkliydi.. saykilar..murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana30 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Mephisto_, 24 April 2003 19:07 tarihinde demiş ki: freddy adu'yu sakın unutma, 14-15 yaşında amerikalı bir çocuk ama o yaşa ramen 20 technique var [/i] [/b] iyide onlarda youth contract yapabiliyorsun bence onlar bir 3 4 sene sonra takima baglayabilecegin seviyeye geliyorlar o zamanda gelince buyuk bir takima gitmek icin can atacaklarina eminim muhtemelen 3 4 milyona gidecekler milana filan.. saykilar ..murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 dana youth diyince aklıma rooney wayne geldi oyunun başlarında free transfer yapılabilen nadide genç forvetlerden ingiltere milli takımında bize karşı oynayan uzun boylu tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hehe yani öylesine süper oyuncular sölüosunuz ki saolun varolun :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 http://www.cmskins.com/download.php?id=1057 fenerbahce skin...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 benim arkadaşlar için yaptığım listeyi vereyim güzel adamlar var tabi bunlar cm4 daha türkiyede çıkmamışken kopyası fln ftpden dl etmiştik ondan bazılarında kusurlar olabilir alexander farnerud wayne rooney alpay joel kitamirike marc bridge-wilkinson ilker okur sevan tugyan ufuk sahan (yada şahan) freddy adu leandro (palmeiras) jose joelson inacio (pavia) vampeta athirson mantorras (bu adam eski cmlerde de iyi birisiydi) michael chopra maxwell (ajax) kevin lisbie olof mellberg dirkx jurgen philippe mexes cesar (deportivo) milan baros joseph yobo marco gomes durmus osman edilson (flamengo) ruben reyes salim ayan irfan rafael marquez mido shola ameobi peter crouch michael dawson theo janssen mrdja bir kaç adam daha vardı ama bulamadım şimdi kağıtlara bakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Oyun yüklü duruyor öyle yavaşlık sorununa çözüm bulundu mu?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ligde tek problem yabancı oyuncu sınırlaması valla.. onun için scoutlarınızı yollayın türkiyeye (bi de genç oyuncular için yollayın bi tane).. adamlar 2. 3. ligden adamlar bulcak.. zaten ucuz oluyo o tip oyuncular.. bol bol alın onlardan hiiç acımayın valla.. as diil de reserve team'de oynatırsınız ilk geldiklerinde.. sonra beğenmesseniz satarsınız (genellikle genç oluyolar.. aldığınızın 5-6 katına rahat satarsınız).. beğenirseniz de alın koyun takıma.. çünkü yabancı kısıtlaması baya sorun çektirebiliyo öyle (bana çektirmişti).. yine bütçenizin çoğunu yabancı transferine ayırın ama 2M kadar da öyle oyunculara ayırın baya yararı oluyo.. ayrıca: freddy adu(gelecekte bu adamdan korkuyorum ben acaip şekilde.. 13 yaşında abd milli takımında oynadı ilk maçını, gol de attı), alexander farnerud (kessinlikle verin parayı alın.. çok iyi bi adam), kim källström (bu bana gelmemişti ama almaya çalışın), wayne rooney (bana gelmemişti aynı şekilde.. kahrolsun az maaş veren yönetimler!), esteban cambiasso (real madridde.. 2 sezonunuzda bi şekilde alabiliyodunuz sanırım.. ya free ya loan ya da normal şekilde) bunları alın en azından almaya çalışın.. bi de mario jardel var.. adam tam bomba.. ne yapacaa belli diil.. ama tavsiyem: alın şans verin bi kaç maç.. güveniyorum ben valla.. (finishing+heading'i 20.. öteki skilleri de fena diil.. 3-3,5 milyona alabiliyosunuz.. paranız varsa alın.. değiyo verdiğinize bence) ayrıca ve ayrıcaa: cmturkey forumunu tavsiye ediyorum.. iyi oyuncular yazıyolar o forumlara[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Yavaşlık çözüldü mü?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yok valla hala yeterince yavaş..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oyunda genel olarak pek bi hız farkı göremedim de maçlarda, 2d sahaya geçerken daha az kastırıyo makineyi.. extended modda oynuyodum.. galiba yani tam hatırlamıyorum da.. tabi bilgisayardan da olabilir bu kadar yavaşlık (ki öyle) ayrı mesele.. 733 mhz işlemci ve 128 mb ramle ne kadar olursa valla.. ama yine de oynuyorum yavaş yavaaş, saakin saakin..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bende bazı oyuncular yok sizin yazdığınız yok mark kerr müş yok tim horward'mış deli olucam, sorun ne olabilir v4.0.4[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben oynarım büyük ihtimal denemdim ama p4 2.4 - 512ddr ram oynamazsa yerim bilgisayarı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 windowed daha çok kasıyor ben p3 550 ve 128 mb ram cm404 ve large db ile kasmadan oynuyorum full screan olarak ayrıca o info ekranındaki yorum olayı diğer versiyonlarında da var cm4ün (401,403) çok kötü bişey kontratını göremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oyun 1024.768 olduğundan windowed için daha yüksek çözüünürlük gerekiyor.yoksa olmuyo windowed[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oyunda hala bi çok bug war şampiyon olunca oyuncuların morali bozuluyo lol türkiye kupası alınca düzeliyo Kontra atak acayip işe yarıyo,atak-defans oynarken hep kullanıyorum Bugün Bayern münih i deplasmanda tokatladım 3 farkla,gol yedikçe daha da açıldı adamlar :) Enchancement Pack ler yeni sezonlarda uygulanıyo sanırım, patchlemeden önce açtığınız sezonlarda işe yaramıyo,bende yine şampiyonlar ligi 2.tur maçında çakışma oldu milli maç la[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oyuncu numarasını senin kadroya soktuğun sırayla 1'den x'e kadar kendi veriyor birde ille maçı izlemek zorundamıyız, ben direkt sonuçları istiyorum[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 meph go to holiday yapacaksın maçtan önce.. use current tactics falan diyebilirsin yani. ertesi gün de holiday den geri dönersin :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 birde oyuncu satmanın formülü nedir yahu deli olucam ilgilenen kulüp var, satış fiyatını nerdeyse yarısı kadar çekiyorum, transfer listesine koyuyorum fakat alan çıkmıyor dellenmek üzereyim, tek adam satabilmiş değilim oyuna başladığımdan beri[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar