morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mirage Dagger = Harpy,Raven .... Slayer = Orc Tron,.... Iron Crossbow (Iron X) = ? nereden düşüyo -------------- Şimdidden yardımlarınız için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: morchaylt, 26 Aralık 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Mirage Dagger = Harpy,Raven .... Slayer = Orc Tron,.... Iron Crossbow (Iron X) = ? nereden düşüyo -------------- Şimdidden yardımlarınız için tşk. siteden baksana yaratıklardan düşenlere tek tek orda bulursun[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ironx=Lamia, Lamentation[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lamia lamentetion Abyss[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 attila dan dusmustu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ironx(iron crossbow)= Lamia,Lamiros,Lemantation;abyss ve Atilla (3 kere düşürmüştüm) düşer[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) [Bu mesaj arrdeam tarafından 26 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tüm bosslar dm lamia lamantation lamiros abyss[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Lamia :)[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Empireden önce iron bow düşmüştü bana golemlerden[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Şimdi de 2 gün önce arkadaşıma düştü Iron Bow Golemden... Edit: İmla Hatası [signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D [Bu mesaj Theridone tarafından 26 Aralık 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Banada golemden çıktı bilemem 1 ay oluyor ii para etmişti mert_jedi xıgenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar