tellos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sütün kalorisi:4gb =)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Tam komedi ; bana " ipodum var naapsamda göstersem " gibi geldi .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben aypod gordum lol ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 iPod'a iyi bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 resme iyi bakarsan anlarsın nasıl baktığımı ipoduma[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ShadowFury, 09 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Çok sağol yaa biliyomusun ben süt içmeyi bilmiyodum öğrettiğin için çok sağol Ps: Bisküvilerin üstüne niye ketçap sıktın ki? o ketçep deil KAN:D said: RayCharles, 25 Aralık 2005 19:41 tarihinde demiş ki: resme iyi bakarsan anlarsın nasıl baktığımı ipoduma evet dun gordum zavallı alet hergun gomelğin cebinde duruyomus bişey almak için eğildiğinde *tak* aaaa i-pod yerde ne arıyo:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bıçak çok orjinal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mayhem'lerin mutfağa çok benziyo mutfak.LoL[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o_O mayhem anladılar![signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çin malı yannız o, çakma ay-pod[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hem tutorial a hem de yorumlara koptum gecenını bu saatınde:) emegı gecen herkese tesekkurlerımı sunuorum.puahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bencede IPODUM var demek için o kdar kasmışsın kendini yazk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar