TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bıktık gari koxp ile np kasanlardan..magelerde bile koxp var yaaaaaa....yok mu len aranızda gm falan???[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mage lerde kosp ????[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Görünmez gidiyorum yanımda 1 debuffer ve 1 61 warrior var mage gördüm adı sanırım supra falandı,daldık buna completeli karus herif,kendine fokur fokur minör basmaya başladı..ölmedi kaçmayı başardı??[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kek o kek :D hangı server dasın sen .[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: TreMorS, 26 Aralık 2005 11:50 tarihinde demiş ki: fokur fokur minör basmaya başladı..ölmedi kaçmayı başardı?? *!kopar* :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cypher a.q başka hangi serverda var =)>[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stuner_Cypher, 26 Aralık 2005 11:51 tarihinde demiş ki: cypher a.q başka hangi serverda var =)> ares :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya kanit gostermeden gelip annatsaniz nolcak alin bi video ole gelin ahanda napiio bunlar diye[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: ya kanit gostermeden gelip annatsaniz nolcak alin bi video ole gelin ahanda napiio bunlar diye +321321321 Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti , birileri hakkinda bişey söyleyecekseniz buraya bi kanit koyun.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: PiCaLLo_TR, 26 Aralık 2005 11:59 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: ya kanit gostermeden gelip annatsaniz nolcak alin bi video ole gelin ahanda napiio bunlar diye +321321321 Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti , birileri hakkinda bişey söyleyecekseniz buraya bi kanit koyun. Senin yaptigin gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Extreme_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: PiCaLLo_TR, 26 Aralık 2005 11:59 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: ya kanit gostermeden gelip annatsaniz nolcak alin bi video ole gelin ahanda napiio bunlar diye +321321321 Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti , birileri hakkinda bişey söyleyecekseniz buraya bi kanit koyun. ilk defada olsa katılıyorum :D[signature][hline]Server Ares Name ::Extreme:: Clan Justice Level 6x Np 170k+ -------------------- Silk Road Aege EddiE 30+ Paticik Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sözüm senet benim len dümbülükler..tanımıyosunuz beni, TreMorS klanından herhangi birine sorun,klan liderinizin karakteri nasıldır diye bu 1.....şu an işyerindeyim o yüzden ss koyamıyom bu 2....ben kospa normalde karşı diilim ancak cz'de karşıyım bu da 3.....son olarak ta hepiniz sekromeçsiniz:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 wideo aldim ben nasil upload etcem O_o[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kosp kullanan mage pekala minnor basabilir,hatta görünmezliğin bile işe yaramaz,kosp kullandığımdan değil delosda bi mage bana karşı kullanmıştı ordan biliyorum[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue satılık ytl bazında [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Birde Nowa Sürekli atabiliyomus Diye biyerde okumustum Bilmem Nekadar Dogru ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] buyrun ares teki kanıtı[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Aynen ben de böyle öldüm dün gece..heyhat bu ne iştir adam utanmasa seni halberd'in yanından öldürecekmiş:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=buda başka herif][/spo][signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Biz Cyhperda Her zmn böLe öLüoruz Dün bir tane ss koymuştum o ss nin dewamLı öLe oLduğunu Düşünün tek o kişi değiL Çok var Diyelim Nova attın Macroculardan 2 sine aLdı mı 10 ar 10 ar ok yiyorsun...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Joey, 26 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: [spo1=buda başka herif][/spo] İşte bu topiği bu herif yüzünden açtım dün gece piyasada geziyodu czde çok ezik bu aslında ama macrosu çok sakat vuruyo...banlamıyolar da artık:-( light feet kullanarak vuruyo god damn you protos33!!![signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Joey, 26 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: [spo1=buda başka herif][/spo] iyi hosda bu karartilmis yerlerin altinda ahlaka aykiri biselermi var..?? Bu nu sadece normaliin disinda iteme sahip olan insanlar disinda kimse yapmaz..?Basdiginiz scrula kadar kapanmis ya pes dogrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok istiyosan orjinal halinide gönderebilirim. .ksc dosyasınıda . bunu yapan ben değilim patron yapmış niye yapmış bilmiyorum ama istiyosan göndereyim[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: FoR, 26 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki: said: Joey, 26 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: [spo1=buda başka herif][/spo] iyi hosda bu karartilmis yerlerin altinda ahlaka aykiri biselermi var..?? Bu nu sadece normaliin disinda iteme sahip olan insanlar disinda kimse yapmaz..?Basdiginiz scrula kadar kapanmis ya pes dogrusu.. Onu rakiplerine kendi özelliklerini belirtmemek için kapatmıştır.bence mantıklı[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar