Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 okursan anlarsın ne oldugunu. çok tatlı ayrıca :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 benim kardesimde almısdı eve boyle sevine sevine getirdi felan 2 gun sonra haywan kayboldu e amlum evde kedi war :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.net Web Disign,Hosting,Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 muhahaha 3.resimdeki yüz ifadesi ne öyle ya bu arada geçmiş olsun çok şeker bişey :d[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 biz bi kere hamster almıştık,daha sonrada bi tane daha almıştık ikisi çiftleşti böyle sürüyle yavruları oldu ama faha sonra anne yavruları yedi öğyk o zmandan beri bu tür hayvanlarda nefret ettim ben[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ölümden dönmüş galiba hayvan =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 24 Aralık 2005 02:04 tarihinde demiş ki: bu hemstırmı gonzales mi? Jr. Gonzales bu yeni yetmelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 küçükken benim gonsalesim vardı. akvaryumda beslerdim (boş tabiiki) üzerine kitap falan koydum. akşam bi geldim, 5 cm kalınlığındaki kitap delik! ulan zıplayıp havada mı kemirdi anlamadım ki. sonra deli gibi peşinden koştuk ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eehhe :-) alsam mı bidane napsam kedimi bi çiftliğe verdim 1 yıl oldu. korkuyorum görmeye ya bişi olduysa. yaşı 10 olmuştu gerçi. ay hatırladım bak yine ya..[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu hayvanın önceki fotoğraflarını gördüğümde iğrenmiştim nesi sevimli lan bunun demiştim fakat şimdi baktım da çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çıtır çerez diye yedim ben onu =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çok korkunca yada yere düşünce bööle oluolar....tüm kasları kasılıo ve cansız gibi kalıolar....yani kendisini kovakayan veye dikkat çeken bi hareketi algılayan hayvanın dikkatini çekmemek için[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar