BsciUltrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Saygılar, Ben Sylveria oyuncusuyum Magery Poıson v.s gıbı skıller kasmak ıcın Ezmakros tarzı kullanıslı makro prog ları arıom auto pılot u kullanamadım run flm dıınce hıc bısı yapmıo 1-)Ezmakros da bi sure sora bı msj cıkıo we okay e basark gecebılıosun halıyle o cıkınca makro yarım kalıo. bu msj satın alınan full surumde cıkmaz dıo bıde . onu nasıl kaldırım bılen war mı 2_)Ezmakros gıbı ıcerık ve kullanılısı gzl we bu tur makroyu yarm kesmeyen prog lar war mı adları neelr? Oyle Uo loop gıbı dandık proglamlar kesmıo onnarla sadece hıdng antomy flm kasılıo
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Macroman kullan.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer
Pisko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Tasker kullan isteğe bağlı olarak hem klavye tuşlarini hemde mause haraketlerini kaydediyo ben sana biraz yaziyim. ghost maouse uo matic macroman vs.[hline]:tebrikz:
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bu arada benim anlamadigim, sphere ile macro programlarinin alakasi ne... neyse... :)[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer
BsciUltrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tsk ler ısımler ıcın nerde bulablrm acaba ? 3-4 prog yazmısn hangısı en ıısıdr
derinaker Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 UO loop cok ii www.ultimaturkiye.cjb.net bulabılırsın
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: BsciUltrAslan, 20 August 2003 20:02 tarihinde demiş ki: Oyle Uo loop gıbı dandık proglamlar kesmıo onnarla sadece hıdng antomy flm kasılıo said: derinaker, 20 August 2003 22:04 tarihinde demiş ki: UO loop cok ii www.ultimaturkiye.cjb.net bulabılırsın dayyyyyyt
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ez macros ve makroman her türlü makro ihtiyacını rahat karşılıyor[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
BsciUltrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ez makros cok gzl ama atıom 5 dk sora kut dıe bı uyarı werıo e sen bılg basında dıılsen o uyarı yuzunden makron yarm kalıo. uyarı da thank u for regıstrng tarzı bısı ler ddıo tam surumnde bu uyarı cıkmas we makronz bolunmez dıo.. Makroman ise cok gzl fkat sylveria da calısmıo clıent kapanıo... AutoPilot Kullanım dedım beceremedm onu ayrıntıları ıle anlatıcak bı patıcık vatandası var mı? Ark ımdan bır kac apf dosyası aldım auto pılot ıcın msl mana vampır.apf adam kendıne gore yapms ama bunu nası uyarlayıp calıstrcam
taz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ez macrostaki macrolarınızı uzun tutun, 10 sn lik macro ayarlıcagınıza aynı şeyi 5 kere yapın 50 sn olsun 5 kat daha uzun macronuz olur, olmadı satın alın, olmadı kırın dökün :p
BsciUltrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ztn crack lı kullanıom crack olmassa hıc acmıo ztn ama bole bı uyarı werıo
Öne çıkan mesajlar